UTA Arad

E oficial: Ilie Poenaru s-a despărțit de UTA, numele său e pe lista de înlocuitori a lui Dică la FCSB!





După 5 luni de zile, mandatul de antrenor al lui Ilie Poenaru la UTA a luat sfârșit. Tehnicianul de 45 de ani lasă formația arădeană pe penultimul loc al Superligii, după patru victorii, patru remize și 8 înfrângeri. În Cupa României, cu el pe bancă, „roș-albii” au mai câștigat cu 1-0 în play-offul Cupei României, la Suceava și au remizat acasă cu FCSB, în cadrul Grupei B a aceleiași competiții.

Despărțirea era în aer imediat după finalul disputei cu FC Argeș, doar că Poenaru a trebuit să-și negocieze plecarea și din punct de vedere contractual cu Alexandru Meszar, conducătorul de facto al UTA-ei. Pe lângă lunile lucrate, septembrie și octombrie, antrenorul și stafful său ar mai fi solicitat să fie plătiți până la finalul lui 2022. Conducerea arădenilor a acceptat din momen ce, de câteva minute, a venit și anunțul oficial postat pe site-ul oficial al clubului: ”La solicitarea antrenorului Ilie Poenaru și a staff-ului său tehnic, clubul UTA anunță rezilierea de comun acord a contractelor acestora. Le mulțumim tuturor pentru perioada petrecută la Arad și le dorim mult succes în viitor!”

Cum Nicolae Dică și-a dat și el demisia în această dimineață de la FCSB, Poenaru ar putea să nu rămână prea mult fără echipă. Gigi Becali l-a pus pe o listă pe care se mai află nume grele, precum Laurențiu Reghecampf, Marius Șumudică sau Costel Gâlcă, însă fostul principal al UTA-ei e cea mai realistă variantă pentru vicecampioana României în acest moment.









9 comentarii

  1. Dacă la Badea ii mai citeam sau ascultam declarațiile, la groparul asta nu o mai făceam de ceva timp… ferească dzeu ce poezii de adormit copiii avea la el veșnic și pe mulți chiar ii „adormea”… bun la teorie, DEZASTRU la practica dle Poenaru… ADIO!
    BAFTA și SUCCES d-lui Balint!
    Forța UTA!

    0
    0
    1. O SA PLANGETI DUPA EL!!!! , SUPORTERI DE DUMINICĂ!!! Sunteţi, o sa vedeti ce treaba face la steaua!!! Aici degeaba ai antrenor daca jucatorii sunt la fel!!!

      0
      0
      1. Mda ești un muc, să ducă fcsb lângă Dinamo unde le e locul, echipe ca tine, hoațe și tari din spatele birourilor, calculatoarelor, ești un nimeni, euuuuuuuuuu😘forza uta oriunde, oricând

        0
        0
  2. Poenaru la 10SB,vacanta…Nici o presiune…Becali dicteaza,gelatul executa..Oricum,altceva nu stie…Daca Poenaru este instalat la Becali,este absolut tramvai,metrou intre statii,l-ar durea la banana…Revenirea la matca,de pe vremea cand Clinceniul era satelitul FCSB-ului…Poenaru nu se dezminte,coldus,sluga,se explica multe…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button