Fotbal judetean

Macea câștigă din nou în Liga a 4-a după aproape două luni de zile: „Gură mare de oxigen înainte de o serie grea de meciuri”





După aproape două luni de zile, Voința Macea câștigă din nou în Liga 4-a. S-a întâmplat, sâmbătă, la Zăbrani, acolo unde nou promovata a profitat de problemele de efectiv ale formației lui Mircea Aslău și s-a impus cu un 3-0 ce nu lasă loc de prea multe comentarii.

Oaspeții au condus cu 2-0 încă de la pauză, după reușitele semnate Noaică (min. 10) și Gheorghieș (min. 23), iar Ardelean a pus „cireașa” cu o execuție elegantă, din lateral stânga, după o oră de joc. „Am arătat lucruri bune încă de la meciurile cu Sântana și Curtici, doar că nu am înțeles că meciurile durează 90 de minute. De data aceasta am jucat din primul până în ultimul  minut de joc, băieții au respectat tot ce am pregătit din punct de vedere tactic în fața unei formații cu câteva nume importante la acest nivel, precum Mitrea, Gurban, Vereș sau Topai. Sigur că au pierdut câțiva jucători față de începutul sezonului, iar noi, în afara lui Băd, am fost toți, doar că a trebuit să muncim pentru aceste trei puncte, să fim concentrați și reactivi. E un lucru bun și că nu am luat gol, am avut o zi bună din toate punctele de vedere”, a menționat Ruben Pâncotan.

Voința ajunge la cota 9 puncte, iar până la vacanța de iarnă mai are de jucat cu Păuliș și Felnac, acasă și în deplasare cu Pîncota și ACB Ineu Bocsig. „Cele trei puncte de la Zăbrani sunt ca o gură mare de oxigen pentru noi. Nu am făcut meciuri rele, dar ne lipseau rezultatele, mai ales că se apropie finalul turului. E și o infuzie de încredere înainte de o serie de meciuri foarte grele, din care vrem să scoatem maximum. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare, dar comunitatea măceană, domnul primar Ciprian Otlăcan și președintele Vasile Schmidt ar merita mai mult din partea noastră, adică o clasare cât mai bună în clasament. Acum suntem pe locul 9, e clar că de primele 6 e foarte greu să ne apropiem, dar sper să nu mai coborîm la ce meciuri grele ne așteaptă”, a adăugat antrenorul măcenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button