Alte sporturi

Crosul Cetăţii a ajuns la final, sâmbătă se aleargă la Moneasa!





În organizarea Asociaţiei Sportive Proactivi pentru Viitor Arad, în parteneriat cu Centrul Cultural Judeţean Arad, Hotel Parc Moneasa şi Primăria Moneasa, sâmbătă, 5 noiombrie, ora 11, va avea loc ultima etapă din acest an din Crosul Cetăţii.

Pentru cursa de la Moneasa s-au înscris peste 200 de iubitori de mişcare, care vor concura în probele de 10 Km sau 21 Km Open (plus 14 ani), precum şi la Crosul Copiilor, structurat pe patru categorii de vârstă: 200 metri (4-6 ani); 400 metri (7-9 ani); 800 metri (10-11 ani); 1.000 metri (12-14 ani). Înscrieri se fac şi în ziua concursului, în limita kit-urilor disponibile. Se cuvine să amintim şi câţiva dintre sponsorii care s-au implicat în etapa de la Moneasa: Webasto, Tracon Electric, Sildor, Ascent Group şi Tobimar.

„Crosul de la Moneasa este a treia etapă din Crosul Cetăţii 2022, după cele de la Măderat-Şiria şi Ineu. Pe lângă premiile substanţiale de etapă, cel mai bine clasat în ierarhia generală după trei etape de semimaraton, atât la masculin cât şi la feminin, va primi un voucher de 5.000 de lei pentru achiziţia de mobilier Cotta Internaţional, la fel stând lucrurile şi la Cros 10 Km (m+f), unde voucherul are valoarea de 3 500 de lei, toate cele patru premii fiind oferite de MaxiMarc” – spune Sorin Mîneran, cel care împreună cu Constantin Mîneran şi Sebastian Ţepurică, coordonează AS Proactivi pentru Viitor Arad şi acest proiect.

FOTO: Radu Bulzan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button