Arhivă articole

Șimăndanul Cordoș vrea să pună umărul la calificarea „tricolorilor mici” la europenele de futsal!


În perioada 7-15 noiembrie, la Odorheiu Secuiesc, va avea loc prima acțiune de selecție pentru naționalU19 de futsal a României, care va începe calificările pentru Campionatul European din 2023. Un lot format din 20 de jucători a fost convocat de Endre Kacso, coordonatorul loturilor naționale de futsal, pentru această acțiune. Printre ei se numără și Andrei Cordoș, jucător al liderului seriei de vest din Campionatul Național de futsal U19, Șoimii Șimand.

Naționala sub 19 ani va începe în martie 2023 calificările pentru Europeanul găzduit de Croația. Tragerea la sorți pentru grupele de calificare va avea loc pe 3 noiembrie, la Nyon, România ocupând locul 8 în clasamentul european.

Dublă la Remetea pentru Cordoș

Cordoș a fost și pe lista marcatorilor, cu o „dublă”, în al doilea eșec stagional al celor de la Șoimii Șimand în liga secundă de futsal. Coborâtă direct din microbus la sala de sport din Remetea (județul Harghita), echipa lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană a fost învinsă cu 14-3, cealaltă reușită purtând semnătura lui Claudiu Ujoc. De altfel, ACS Kereszthegy Remetea este liderul seriei a doua a eșalonului secund, cu 10 puncte, în timp ce șimăndanii au rămas la cota 6.

2
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.