UTA Arad

Șteau – două meciuri în tribună pentru UTA, clubul a fost din nou amendat pentru un motiv stupid!





Clubul fanion a Aradului a fost direct interesată de deciziile Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal și asta pentru că avea trei cazuri pe rol.

În primul rând, a fost vorba despre cel al juniorului Raul Șteau, care a fost direct eliminat de George Găman, la semnalizarea asistentului Popescu, pentru un dos de palmă în figura argeșeanului Tofan. Judecătorul sportiv i-a dat două etape de suspendare fostului medieșan și 3 mii de lei amendă. Totodată, trimis și el la vestiare în prelungirile confruntării cu FC Argeș (scor 0-1), pentru două „galbene”, Erico va rata doar deplasarea „roș-albilor” cu Petrolul, ca și colegul său de linie, Alexandru Benga, cel care a acumulat patru cartonașe galbene.

În fine, Octavian Goga, observatorul de joc de la meciul dintre UTA și Universitatea Craiova, a ținut să scrie în raport că arădenii au întârziat un minut la revenirea de la cabine în pauza partidei din urmă cu zece zile, penultima a lui Ilie Poenaru la cârma „roș-albilor”. Prin urmare, clubul arădean va avea de achitat o amendă de 3 mii de lei. În fine, tot după acea confruntare, Universitatea Craiova a fost amendată cu 5 mii de lei, pentru să suporterii ei au folosit materiale pirotehnice.









4 comentarii

    1. Nu este FRF ,ci șint unii invidioși arbitrii sau observatori care crapă de ciuda că la Arad există public iubitor de fotbal. Burleanu chiar daca este incompetent nu are nimic contra UTA. Conducerea trebuie sa se prezinte la sediul lor și să le explice unora că nu mai suntem sub comunism ci trebuie sa fie echidistanți ! Dar dacă conducerea tace și plătește ,,ăia,, tot așa vor acționa!

      0
      0
  1. Nu are nimeni nimic cu uta , si craiova a luat 5000 pt ca au aruncat cu petarde , fumigene etc galeria lor ,frf urmareste tot , poi adunati cate amenzi se iau in fiecare etapa din nimicuri ,poi din ce bani sa plateasca si ei salarii, diurne, deplasari toate cele

    0
    0
  2. Nu si-a terminat Poenaru discursul, a depăsit cu 1 min. Asta e. Observatorul a fost pe fază, numai la noi e pe fază, numără secundele. De toată jena

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button