Fotbal feminin

Fotbalistele de la Piroș Security Arad încearcă să miște clasamentul la Baia Mare





Medaliată cu bronz în urmă cu două sezoane, AC Piroș Security nu trăiește cel mai fericit moment al existenței. Fotbalistele în „roșu-alb” au strâns doar două puncte din 7 meciuri și vin după un eșec total neașteptat pe teren propriu: 0-1 cu echipa din Târgu Mureș, care în stagiunea trecută lua 9 pe arena din Sânnicolau Mic.

Datele problemei sunt total schimbate acum, egipteanca Sally Mansour nu a mai revenit la echipă, plecarea fundașului Adelina Ion nu a fost acoperită, iar antrenorul Dan Cuedan a făcut și el pasul în spate. Fără doar și poate, noul obiectiv al „leoaicelor” nu poate fi decât salvarea de la retrogradare, cu mențiunea că patronul Piroș își poate rezerva dreptul de a continua sau nu și la anul, din moment ce nu este sprijinit mai deloc de comunitatea arădeană.

Până una alta, gruparea de pe Mureș are parte de o deplasare care altădată nu i-ar fi pus probleme, la Baia Mare. De această dată, însă, „domnițele râului” par ușor favorite în confruntarea de duminică dimineața (ora 11), cu atât mai mult cu cât arădencele nu se pot baza nici pe serviciile Melisei Olariu (suspendată) și – probabil – ale Andreei Balaș. Totodată, Pozmac este accidentată.

Moroșencele nu stau cu mult mai bine în clasament față de Piroș Security. De altfel, gazdele de duminică sunt pe locul 9 în clasament, cu 4 puncte, în timp ce arădencele sunt pe 10, cu doar două puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button