Fotbal juniori

Meciuri în prime-time pentru „tricolorii” U20 cu Italia și Polonia, la Arad!





Echipa națională sub 20 de ani a României va disputa în această lunp ultimele meciuri amicale din acest an. Selecționata condusă de Daniel Pancu va întâlni Italia și Polonia.

Ambele meciuri vor avea loc la Arad, pe stadionul „Francisc Neuman”, acolo unde naționala U20 a cedat cu 0-1 contra Germaniei în luna septembrie, tot în competiția amicală Under 20 Elite League. Meciul cu Italia se va juca pe 17 noiembrie, de la ora 21, în timp ce partida cu Polonia este programată 4 zile mai târziu, pe 21 noiembrie, de la ora 20. Această ultimă dispută este – oarecum – la concurență cu confruntarea SUA – Țara Galilor, de la „mondialele” din Qatar.

Biletele pentru aceste meciuri au prețul de 10 lei la peluze și 20 de lei la tribune și pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.frf.ro. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Ambele partide vor fi transmise în direct de Digisport.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button