UTA Arad

Poenaru, despre suporterii UTA-ei: „Sunt foarte pătimași, o duc puțin la extrem, răbdarea a cam dispărut acolo”





„Bătrâna Doamnă” a ajuns pe loc direct retrogradabil, iar Ilie Poenaru încă caută explicații pentru plecarea sa de la Arad. Într-o intervenție la PlaySport Live, fostul antrenor al arădenilor dă – cumva – vina pe suporterii pentru că el și-a dat demisia, așa cum susține că s-a întâmplat în urmă cu 6 zile, după 0-1 cu FC Argeș.

Pe de altă parte, Poenaru a susținut că a avut parte de susținere totală din partea conducerii, dar și că nu i-au ieșit lucrurile așa cum spera. „M-am dus foarte încrezător, m-am dus să fac ceva pentru UTA Arad. Din păcate, nu s-a întâmplat așa cum ne-am dorit cu toțîi. Asta este. Ce să facem? Nu mereu se întâmplă așa cum îți dorești. Nu am ce să reproșez conducerii din niciun punct de vedere. În momentul în care nu ai rezultate, se vehiculează tot felul de nume. Am avut sprijinul conducerii până în ultima clipă. Eu am decis să plec. Domnul Meszar a fost surprins în momentul în care am avut această discuție. Cât despre suporteri, sunt foarte pătimași. O duc puțin la extrem, da. Răbdarea a cam dispărut acolo. Eu venind după niște rezultate bune, probabil că au avut speranțe mari, că voi duce echipa acolo unde îi este locul. Și poate de aici și această supărare. S-a creat o presiune atât de mare, nu asupra mea, asupra jucătorilor, și ne-a fost greu să luăm această presiune de pe umerii lor. Unii jucători nu au făcut față acestei presiuni”, a spus Ilie Poenaru la PlaySport Live.

În fine, Poenaru a spus că o va antrena pe FCSB doar dacă Gigi Becali îi va accepta condițiile legate în special de libertatea de a face alegerile din vestiar.

12 comentarii

  1. Clar!Omul esta e bolnav mental,garantat!…”Eu,venind dupa niste rezultate bune”….Deja tind sa cred ca e mai slab decat Ionut Chirila..ala macar stie teorie…
    Tot noi suntem de vina…In primul rand am facut prea mare galagie si nu i se auzueau indicatiile iar acum spune ca i-am tinut jucatorii sub presiune….Pacat ca nu l-am tinut deja de la Voluntari,de unde nu mai trebuia sa revina la Arad!Acum incercam sa ne lingem ranile pe care ni le-a lasat iar el da interviuri idioate…
    Propun si rog redactia @sportarad,sa nu mai pomeneasca despre acest personaj,cel putin nu in sectiunea „UTA”.Ajunge!Destul si-a asociat numele pe aici!

    0
    0
    1. Eu unul i-as da dreptate lui Poenaru in aceasta spezta.

      In afara de Keseru, nici un alt component al lotului actual al UTA-ei nu au jucat la echipe de club Europene cu pretenti, unde daca nu dai gol sau asist, cel putin odata la doua meciuri, esti trecut pe banca sau mai rau, la echipa a doua, de unde este aproape imposibil sa revii in prima echipa.

      Nu „produci” in doua meciuri esti „ISTORIE” Doar cei care dovedesc ca pot produce sub presiune imediata vor continua sa faca parte din lot. Daca tot astepti si ai rabdare ca intr-o buna zi jucatorul se v-a descatusa (cum le place unora de pe la noi sa ii acopere) ajungi cu siguranta pe loc de retrogradare direct !

      0
      0
      1. Adevărul e că nici Klopp nu a avut răbdare cu nimeni. Nici Guardiola, nici Ferguson. Toți ăștia dădeau jucători afară pe banda rulantă… sute de jucători concediați de ei.

        Glumesc evident!

        Astea cu „produsul” afară îs vrăjeli. Acolo ai un rol, pe care ți-l atribuie antrenorul, și te ți de el. Tu ai impresia că Poe știa cine ce trebuie să facă? Echipa a ajuns să aibe zero identitate sportivă și cel mai insipid joc din Liga 1.

        În momentul în care ajungi să dai 13 centrări în spatele porții, sau din 10 șuturi să fie toate în peluză, atunci poți spune că jucătorii sunt slabi și fără speranță. Dar când echipa arată clar că nu duce mai mult de 15 minute și că nu are idee ce să facă și cum să stea în teren, e clar că îs lipsuri mari de la antrenamente.

        Cât despre răbadare, asta da, cam lipsește în fotbalul românesc, dar la fel de adevărat e că la 90% din echipele românești era catapultat după jocul cu Voluntari. (Nu scor, joc sau lipsa lui)

        Așa că să nu ne acuze pe noi de lipsă de răbdare!

        0
        0
  2. Daca nici noi nu avem rabdare atunci chiar nu mai stiu cine mama naibii are.Sper din tot sufletul sa ajunga pe la Petrolu,U Cluj sau Rapid si o sa vada el acolo cata rabdare o sa aiba aia cu el.Efectiv a distrus totul,astia nici nu mai stiu sa stea in teren,nici cand am cazut in C si luam bataie pe la Lupeni,Zlatna sau alte coclauri nu aratam asa prost.Dar principalul vinovat e Meszar,asta trebuia zburat dupa meciul cu Mioveni sau cel mai tarziu dupa cel cu Sibiul pt ca era cat se poate de clar pt toata lumea ca nu se vede absolut nimic,nici o idee de joc,zero barat.Bine totusi ca vine pauza asta,poate mai reuseste Balint sa puna ceva la punct,dar pana atunci trebuie tras cu dintii sa batem in meciul cu Voluntariul.

    0
    0
  3. Avem sau n-avem rabdare, e discutabil si relativ dar dramatism avem din plin. Dramatizam de si stirile de la ora 17 pot lua lectii.

    0
    0
  4. Să ne aducem aminte când spunea că nici un jucător nu vine la echipă fără acceptul lui.
    Echipa asta nu are jucători aduși de el care să aibă spirit combativ, agresivitate, n-are nicio așezare în teren după 16 etape ! Și ce promitea, joc modern cu posesie, unde e ?

    0
    0
  5. Cum să nu dispară răbdarea, d-le? Noi am fost campioni de 6 ori si acum jucați fotbal de liga 2. Tu nici acum nu realizezi unde ai venit. Uită-te pe wikipedia si vei înțelege de ce ne-am săturat de jocul prestat cu tine. Sunt spectatori la Arad care au văzut meciuri de Cupa Campionilor si Cupa UEFA pe vechiul stadion. Tu crezi că aici e Medias? Nu ai cultură fotbalistică, d-le. De antrenorat nu mai zic nimic.

    0
    0
  6. Am avut incredere in el, dar a parut tot timpul mult prea plin de el. Tin minte cum se umfla in pene spunand ce strateg e el si cum o face pe sahistul. Din pacate, orice ar zice, el a dus Academica in play-off bazandu-se pe niste contracte si jucatori ce au distrus clubul cu salariile si bonusurile dupa „performanta”. Nu m-ar mira ca si Keseru si alti jucatori mai bine platiti si cu impresii de vedete ce au fost adusi anul asta sa fi fost platiti in acelasi stil de Clinceni.

    Pana la urma a avut un intreg tur de campionat si a dus echipa pe loc retrogradabil si cu un joc absolut infect.Poti zice orice de Balint, macar UTA juca ceva, dar avea un atac dezastruos, si acolo a gresit si el, pe care eu as zice ca Dangubic si Laukzemis l-au ingropat.

    0
    0
  7. Ce răbdare măi Poenarule, ai demonstrat ce poți, aî avut timp suficient, aproape că nu se poate să fim mai jos de unde am ajuns cu tine.

    0
    0
  8. O gluma de antrenor… mi-era tot mai sila de interviurile lui fara nici un sens. Bine ca a plecat! Ne vom reveni incet incet, mai mult dupa pauza de la CM si vom reveni mai sus in clasament. De playoff nu poate fi vorba, dar Gyuszi va pune lucrurile in ordine. Echipa mai avem cat de cat… si sincer l-as juca mai mult pe Ubbink pentru ca nu e el vreun Zidane, dar si fara el, suntem zero la capitolul constructie.

    0
    0
  9. Poenaru este penibil, a dat afara jucatori precum Vorobyovas, Shlyakov, Cardoso si a adus jucatori mult mai slabi. In plus de asta trebuia demis dupa primele 5-6 etape nu acum cand echipa este pe loc retrogradabil. A transferat vreo 13 jucatori noi impreuna cu Meszar pentru comisioane !!! Un mascarici de antrenor de echipe cu 100 de spectatori in tribune!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button