UTA Arad

Play-offul a început fără victorii pentru juniorii UTA-ei, goleadă la U15 în derby-ul județean cu Ineul!

Start complicat de play-off pentru toate echipele Academiei UTA, care nu au câștigat niciunul dintre meciurile disputate pe terenul „Motorul”. Frustrarea a fost mare în special pentru formațiile U19 și U17, care au fost superioare în joc, doar că nu au concretizat și pe tabelă.

Liga de Tineret: Academia UTA – Academia de Fotbal Viitorul Cluj  0-0

UTA a debutat în play-off-ul Ligii de Tineret cu o remiză albă pe teren propriu. Adversara echipei antrenate de Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel a fost Academia de Fotbal Viitorul Cluj. Roș-albii au îavut destule ocazii de a debloca tabela, prin Andreaș, Ronai, Ekmekci sau Mitu, dar mingea nu a vrut să intre. „Bătrâna Doamnă” a început meciul de pe „Motorul” cu următorul „unsprezece” cu: Mociu – Manoilă, Bota, Bokșe, Anisorac – Ristin, Cibi – Popa, Ekmekci, Ronai – Andreaș. Au mai jucat: Covaci, Mitu și Morar. Etapa viitoare, juniorii mari au meci tot acasă, de data aceasta cu Ripensia Timișoara, care a pierdut surprinzător, acasă, 1-2, cu Sepsi. UTA mai are 7 puncte în față pe locul 1 în seria de vest, în spatele aflându-se acum U. Craiova.

Liga ElitelorU17: Academia UTA – ACS Campionii Fotbal Club Argeș 2-2

În Liga Elitelor U17, prima etapă din play-Off a consemnat o remiză pentru trupa lui Sorin Botiș și Marius Ciubăncan. Arădenii au primit vizita celor de la ACS Campionii Fotbal Club Argeș, pe care i-au condus la pauză cu 1-0, grație golului marcat de Funkenhauzer. După reluarea jocului, ucraineanul Kyrychenko a majorat scorul la 2-0, însă nu a fost suficient pentru ca toate punctele să rămână la Arad. Oaspeții și-au revenit și au înscris de două ori până la final, prin Mehedințeanu și Păun, iar partida s-a terminat 2-2. UTA a început cu Burtic – Joldea, Curtuiuș, Olăroiu, Purdescu, Vâlcu, Funkenhauzer, Buză, Bădău, Blaga, Kyrychenko. Au mai jucat: Nica, Maghiar și Neaga. Duminica viitoare, UTA U17 va juca tot acasă, cu Universitatea Cluj.

Liga ElitelorU16: Academia UTA – ASU Poli 1-2

UTA a debutat cu o înfrângere în play-off-ul Ligii Elitelor U16, tocmai în fața Politehnicii Timișoara, antrenată de Paul Codrea. Cele două echipe s-au tatonat în prima repriză, iar la cabine s-a intrat cu 0-0. După reluarea jocului au apărut și golurile. Alb-violeții au înscris prima dată în minutul 69. În doar cinci minute, aceștia au majorat scorul la 2-0. Trupa lui Adi Petruț și Vivi Erdei a reacționat rapid și au redus din diferență în minutul 77 prin Ene. Arădenii au mai avut câteva atacuri, din păcate fără rezultat. Timpul rămas nu a fost suficient pentru a spera la mai mult și s-a terminat 2-1 pentru Poli.

„Roș-albii” au început cu R. Rusu –  Vereș, Ene, Marinescu, Măgulean, Ștef, M. Rusu, Felea, Ilie, Chiș, Huc. Au mai jucat Șiclovan, Crainic și Muntean.

Liga Elitelor U15: Una caldă, alta rece

UTA 2008 s-a distrat cu ACB Ineu, în cadrul etapei a 4-a a Ligii Elitelor U15, pe care i-a învins cu 10-0. Radu Mărginean și Ioan Herman a aliniat următorul unsprezece în această partidă: Cioară – Berar, Ancateu, Bărbat, Dolga, Hodoșan, Cocriș, Păduraru, Burcă, Leca, Iancu. Au mai jucat: Cîrlan, Leș și Donca. Cei care și-au trecut numele pe lista marcatorilor au fost Cîrlan (3), Burcă, Corchiș, Leca, Pădurar, Bărbat, Leș, Donca.

UTA 2008 se află pe primul loc în clasament, iar etapa viitoare se deplasează la Luceafărul Oradea, ocupanta locului secund.

În schimb, UTA 2009 a cedat cu 4-0 în județul Timiș, cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Dinu Donca și Alex Nistor au jucat cu: A. Rametea – Pârvu, Sabău, Sherzad, Gherman – Burtă, Antochi, Ile, Orodan – Cioară, Brad, după pauză mai intrând: Micu, V. Rametea, Drăgușin, D. Pop, Pelau

Eșecuri pentru ACB Ineu, victorie pentru Atletico

De cealaltă parte, juniorii Ineului au avut parte de un început cu eșecuri pe linie în acest weekend: 1-4 și 0-5 la „republicani” pe terenul celor de la Sporting Cluj, în play-off, 0-3 la U16, la Satu Mare și 0-10, în Liga Elitelor, cu UTA. În schimb, Atletico Arad s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, cu Luceafărul Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button