Cluburi polivalente

Fetele de la CSM Arad au obținut o nouă victorie clară în Superliga de tenis de masă





Echipa feminină de Superligă a CSM Arad a mai disputat astăzi, în devans, un meci din cadrul turului actualei ediții de campionat, contând pentru ultima etapă din acest an. Meciul ar fi trebuit să se dispute la Iași, în decembrie, dar echipa moldavă a legat în această săptămână trei deplasări la rând în partea de nord- vest a țării, ieri a jucat la Carei, miercuri la Arad și astăzi la Dumbrăvița. Astfel, meciul retur cu Aradul se va disputa la Iași, anul viitor.

Fetele pregătite de Cristian Dodean s-au impus în meciul de ieri cu Poli Iași, disputat la complexul Emil Prokopecz, cu 3-0 la general, puncte aduse de Alesia Sferlea, 3-1 la seturi cu Vlada Caraulnaia, Adela Strună, 3-0 cu Andreea Postudor și Irina Rus, 3-0 cu Maria Gaftea, antrenoare-jucătoare a ieșencelor. Din lotul formației arădene mai fac parte Andreea Fistyulof și Daria Măguran.

CSM Arad are un bilanț de trei victorii și o înfrângere, urmând să încheie turul din 2022 tot pe teren propriu, undeva la finalul acestei luni, împotriva favoritei la titlu, CSA Steaua, formație ce o are în componență pe cea mai bună senioară a României, Bernadette Szocs! Data exactă a partidei urmează a fi fixată în perioada următoare.

Altfel, la finalul acestei săptămâni (11-13 noiembrie) are loc Cupa României pentru tineret și seniori, CSM Arad urmând să conteze la Dumbrăvița pe trei din fetele din echipa de Superligă. Este vorba despre Adela Strună, Irina Rus și Alesia Sferlea, toate concurând la ambele categorii de vârstă.

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button