Pariuri sportive, gaming și casino

Care sunt echipele care ar putea să se autodepășească la CM 2022





Începe Cupa Mondială de fotbal din Qatar, iar site-urile cu ponturi pariuri sunt deja la mare căutare. Pariorii sunt interesați în special de predicțiile tipsterilor care identifică meciurile în care pot apărea surprize, pentru cote mai mari pe bilet.

În acest sens, vă propunem patru naționale de urmărit la acest turneu final, care au potențial să obțină rezultate peste așteptări. Am ales câte o echipă de pe patru continente: Iran (Asia), Canada (America de Nord), Danemarca (Europa) și Senegal (Africa). Iată ce ne face să credem că aceste participante la CM 2022 ar putea să se autodepășească:

IRAN

Iranul merge în Qatar din postura echipei asiatice care stă cel mai bine în clasamentul mondial FIFA (locul 20). Naționala iraniană este antrenată de un tehnician experimentat, Carlos Quieroz, care a dus-o la ultimele două cupe mondiale (Brazilia 2014 și Rusia 2018). Iranul s-a dovedit o „nucă tare” în 2014 pentru Argentina, echipă care avea să joace finala. În 2018, Quieroz a obținut un egal cu Portugalia, 1-1, în acel meci Cristiano Ronaldo ratând un penalty. Tot acum patru ani, iranienii au întâlnit și Spania, acumulând o experiență la acest nivel care ar putea fi foarte utilă în acest an. Distanța fiind destul de mică, fanii iranieni vor veni în Qatar în număr mare pentru a-și susține favoriții, dintre care mulți joacă în campionate europene.

CANADA

Canada s-a calificat la Cupa Mondială FIFA 2022 după 36 de ani, grație unei victorii cu 4-0 obținute pe teren propriu împotriva naționalei statului Jamaica. Canadienii fac parte din grupa F, alături de Maroc, Croația și Belgia. Managerul John Herdman ar spera să realizeze un miracol, bazându-se pe experiența și abilitățile fundașului vedetă Alphonso Davies de la Bayern Munchen, care a impresionat lumea fotbalului cu ritmul și abilitățile sale tehnico-tactice. Performanța sa împotriva lui FC Barcelona, din acel 8-2 de poveste, l-a afirmat pe Davies ca un fotbalist de top. Poate că elevii lui Herdman nu se vor califica mai departe, dar măcar o victorie pot obține.

DANEMARCA

 

Danemarca merge la Cupa Mondială cu un mesaj îndrăzneț, protestând împotriva modului în care Qatarul i-a tratat pe muncitorii care s-au ocupat cu ridicarea stadioanelor. Danezii vor îmbrăca tricouri cu blazonuri și logo-uri speciale pentru a protesta împotriva încălcărilor drepturilor omului și a morții muncitorilor migranți. Danemarca a avut evoluții apreciate la turneul final al Campionatului European 2020, unde și-a pierdut atacantul vedetă, Christian Eriksen, acesta suferind un atac de cord pe teren în timp ce juca împotriva Finlandei. Danezii s-au calificat până în semifinalele competiției, unde au pierdut dramatic în fața Angliei. Cu doi ani înainte, la CM 2018 din Rusia, Danemarca ajunsese în optimile de finală, fază în care a pierdut în fața finalistei Croația, în urma loviturilor de departajare. În Qatar, Danemarca face parte din Grupa D, alături de Tunisia, Australia și Franța.

SENEGAL

 

Senegalul merge la Cupa Mondială în calitate de deținătoare a Cupei Africii pe Națiuni Managerul Aliou Cissé are la dispoziție fotbaliști de clasă mondială, începând cu portarul Édouard Mendy (Chelsea) și continuând cu fundașul central Kalidou Koulibaly (Chelsea) și cu mijlocașul Idrissa Gueye (fost la PSG). Marea vedetă din atac, Sadio Mané (Bayern Munchen), a suferit o accidentare la genunchi într-un meci din Bundesliga și are șanse minime de a participa la turneul final din Qatar. Mané a terminat pe locul al doilea la voturile pentru Balonul de Aur din 2022, după Karim Benzema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button