UTA Arad

UTA e doar la mâna ei pentru o calificare și un joc pe teren propriu în sferturile Cupei României Betano!





Aseară a avut loc ultimul meci al etapei a doua din cadrul Cupei României Betano la fotbal, Oțelul Galați – FCSB, contând pentru Grupa B, din care face parte și UTA. Remiza albă, scor 0-0, înregistrată la malul Dunării face ca echipa „roș-albă” să fie la mâna ei, în lupta pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției.

În ultima etapă, UTA joacă la Mioveni, echipă deja calificată matematic, dar care probabil își dorește primul loc în tentativa de a juca acasă meciul din sferturi. Pe de altă parte, argeșenii sunt ultimii în Superligă, într-o situație disperată și cu siguranță nu vor transpira prea mult pentru a încurca UTA. Cu o victorie în ultima etapă, roș-albii ar câștiga grupa și și-ar asigura un meci acasă în sferturi, făcându-i pe suporteri să viseze din nou la un trofeu, după mai mult de jumătate de secol!

UTA ar putea juca meciul din sferturi pe teren propriu!

Pentru locul 2 în grupă, UTA are și varianta unui egal, dar fără ca FCSB sau Botoșani, care se înfruntă în meci direct, să câștige la o diferență clară, de 2-3 goluri, asta și în funcție de câte goluri va marca UTA în remiza de la Mioveni. Chiar și o înfrângere al califica UTA, dar atunci chiar ar trebui să se alinieze planetele pentru o mult visată calificare, criteriile de departajare în caz de egalitate de puncte, conform FRF, fiind: a) rezultatul din meciul direct; b) diferența de golaveraj în clasament; c) numărul mai mare de goluri marcate în toate jocurile; d) meci de baraj.

Clasamentul Seriei B al Cupei României înainte de ultima etapă ce va avea loc între 6 și 8 decembrie, după programul: Mioveni – UTA, Botoșani – FCSB, Oțelul Galați – Gloria Buzău:

 

FOTO: Gloria Buzău (Facebook)

Un comentariu

  1. „Pentru locul 2 în grupă, UTA are și varianta unui egal, dar fără ca FCSB sau Botoșani, care se înfruntă în meci direct, să câștige la o diferență clară, de 2-3 goluri.”Daca Botosani castiga iar noi facem egal se califica pt ca vor avea 6 puncte fata de 5 cate am avea noi.Interesant ar fi sa se ajunga la un meci de baraj intre noi si FCSB.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button