Fotbal juniori

Italia și-a ales jucătorii care o vor înfrunta pe România U20 joi seara, la Arad!





Naționala Under 20 a României s-a simțit bine la Arad cu ocazia testului cu Germania și revine pe 17 și 21 noiembrie și pentru confruntările cu Italia și Polonia, din cadrul aceleași competiții amicale, „Turneul celor 8 națiuni”.

După meciurile de campionat din weekend, selecționerul Daniel Pancu a fost nevoit să facă trei înlocuiri în lotul anunțat inițial. Mitrovic (Șelimbăr), Vita (Csikszereda) și D. Andrei (Voluntari) au devenit indisponibili, iar fostul atacant al naționalei a apelat la Denis Oncescu (Dinamo), Sergiu Rimovecz (CSM Reșița) și Alexandru Mogoș (Ripensia). Altfel, prezența utistului Rareș Pop a fost confirmată, inclusiv de prestația bună în confruntarea din Superligă, cu FC Voluntari.

La finalul săptămânii, Carmine Nunziata (55 de ani) a anunțat, la rându-i, lista celor 25 de convocați pentru meciurile „azzurilor” cu România și Cehia. Există jucători de la granzii fotbalului din Peninsulă, Inter, Juventus  sau Roma, dar și echipe mai puțin cunoscute, din eșaloanele inferioare, precum Aquila Montevarchi, Giugliano sau Pro Vercelli. Doi fotbaliști evoluează și la formații din străinătate, în Portugalia, la Benfica, respectiv Olandam la Groningen.

Dar iată care sunt italienii pe care publicul arădean vor avea ocazia să-i vadă joi, începând cu ora 21, biletele putând fi procurate de AICI:

Portari: Sebastiano Desplanches (Vicenza), Jacopo Sassi (Giugliano), Gioele Zacchi (Sassuolo);

Fundași: Filippo Fiumanò (Aquila Montevarchi), Alessandro Fontanarosa (Inter), Daniele Ghilardi (Mantova), Gabriele Mulazzi (Juventus), Luigi Palomba (Cagliari), Edoardo Pieragnolo (Sassuolo), Riccardo Turicchia (Juventus), Mattia Zanotti (Inter);

Mijlocași: Tommaso Baldanzi (Empoli), Duccio Degli Innocenti (Empoli), Giovanni Fabbian (Reggina), Giacomo Faticanti (Roma), Jacopo Fazzini (Empoli), Samuel Giovane (Ascoli), Cher Ndour (Benfica), Filippo Terracciano (Verona), Luciano Valente (Groningen), Antonio Vergara (Pro Vercelli);

Atacanți: Giuseppe Ambrosino di Bruttopilo (Como), Tommaso De Nipoti (Atalanta), Daniele Montevago (Sampdoria), Marco Nasti (Cosenza)

Selecționata Italiei s-a reunit ieri, la Osio Sotto (Bergamo), iar, mâine, sosesc la Arad. După confruntarea de joi, „azzurii” se întorc la Sassuolo, pentru confruntarea cu Cehia.

Clasamentul la zi al Turneului celor 8 națiuni

FOTO: figc.it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button