Baschet

FCC Baschet Arad își joacă ultimele șanse de a rămâne în Europa în Turcia, Ormanspor – mare favorită mâine, de la ora 15!





Vicecampioana României la baschet feminin a plecat în penultima deplasare din grupele FIBA EuroCup. Miercuri, de la ora 15 (ora României), FCC UAV Arad joacă în Turcia, la Ankara, cu Orman Genclik, formație ce a învins-o deja pe Mureș cu 68-64. Au mai urmat alte două eșecuri în Grupa B, pentru trupa de pe Mureș: 53-89, cu Polskie Przetwory Bydgoszcz și 63-72, cu Arka Gdynia.

Ca și cu ocazia deplasării în Polonia, pentru confruntarea cu Gdynia, „galben-albastrele” schimbă două avioane pentru a ajunge la destinație. Aventura arădencelor a început cu un drum cu microbusul până la aeroportul de la Budapesta. De aici se pleacă în jurul orei 14,30 spre Istanbul, iar de aici se va zbura după o oră și jumătate mai târziu spre Ankara. Oarecum surprinzător, din delegație nu face parte președintele Marcel Urban, care – însă – le-a condus pe baschetbaliste în Ungaria, iar joi le va aștepta la București pentru a le duce la Târgoviște, pentru restanța din prima etapă, ce se va juca vineri, la ora 13. Până acum, în LNBF, arădencele au succese pe linie, în număr de 5!

Pentru confruntarea cu turcoaicele, Bogdan Bulj se va baza pe 11 jucătoare: Hadzovic, Akathiotou, Fleșer, Georgieva, Racic, Ciotir, Baptiste, Madden, Marjanovic, Negru și Timotity. Acasă au rămas Vați și Roșu, iar din delegație mai face parte Cristian Mănăstireanu, directorul tehnic al Aradului. „Vom încerca să facem o figură frumoasă în Turcia, unde, probabil, Ormanspor ne va aștepta și cu cele două jucătoare de mare valoare care au absentat la Arad (n.a.americanca Riquna Williams și muntenegreana Jelena Dubljevic). Șanse am mai avea să ieșim din grupă, doar că trebuie să fim realiști. Jucăm în compania unor formații foarte bine organizate, cu jucătoare de nivel internațional, care oferă excelente. Până mai avem șanse teoretice ne vom agăța de ele”, ne-a declarat Urban.

După ce vor reveni la bază, „galben-albastrele” vor avea parte de trei zile libere, după care vor pregăti prima manșă a „dublei” cu Brașovul din Cupa României. Aceasta va avea loc pe 30 noiembrie, la Arad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button