UTA Arad

UTA și Vojvodina – din nou față în față după 5 luni de zile, Balint nu are vești prea bune din infirmerie pentru amicalul de duminică!





Trei zile libere au utiștii după remiza (1-1) cu FC Voluntari și alte trei pentru pregătirea următoarei partide. Este vorba despre testul cu Vojvodina Novi Sad, de duminică, de la Arad, primul dintre cele două pe care Laszlo Balint și-l dorește în pauza de trei săptămâni a Superligii, în contextul „mondialelor” din Qatar.

„Bătrâna Doamnă” se va cantona pe plan local, mai precis la hotelul de 5 stele al lui George Țucudean (Aniroc), iar unul dintre obiective este recuperarea jucătorilor accidentați. O misiune deloc ușoară, ținând cont de faptul că vorbim despre probleme musculare destul de grave în dreptul lui Cascini, Isac, Chindriș și Ademi, ultimul fiind chiar plecat în Germania pentru a se trata separat. În schimb, Marko Vukcevic ar trebui să-și reia antrenamentele alături de colegii săi, doar că e greu de crezut că va putea fi folosit în disputa de la finalul acestei săptămâni. Absenți vor fi și Virgiliu Postolachi (convocat la naționala Republicii Moldova pentru meciurile cu Azerbaijan și România) și Rareș Pop, care va juca chiar la Arad, în tricoul naționalei U20, cu Italia și Polonia.

UTA și Vojvodina s-au duelat deja într-un amical în acest an, mai precis la finalul lunii iunie, în cantonamentul pe care cele două grupări l-au desfășurat în Slovenia. La Stojncic, sârbii au condus cu 2-0, după reușitele semnate Milosavljevic și Bastajic, din ultimele 10 minute ale primei părți, Negoescu reducând din dezavantaj în minutul 68, cu o lovitură de cap la centrarea lui Dobrescu. A fost primul eșec din „gestiunea lui Ilie Poenaru”, care debutase cu un 5-1 cu Maritsa Plovdiv (liga a doua bulgară), tot în stagiul de pregătire din Slovenia.

Vojvodina e pe locul 5 în Serbia și în sferturile Cupei

Vojvodinei îi merge mai bine decât UTA-ei în campionatul de la sud de Dunăre. După 19 etape a strâns 33 de puncte, este pe locul 5, fără – însă – a emite vreo pretenție la titlu. Steaua Roșie e prima la 20 de puncte distanță. Golgheterii echipei sunt Nikola Cumic și Veljko Simic, ambii cu câte șase goluri, iar echipa e calificată în sferturile de finală ale Cupei Serbiei. Lotul Vojvodinei e cotat la 12,78 milioane euro, iar mijlocașul defensiv, Mirko Topic (21 de ani) e cel mai valoros jucător (1,5 milioane de euro). Antrenor este Milan Rastavac, numit în vară.

Probabil, chiar astăzi, clubul UTA va pune în vânzare bilete pentru meciul amical de duminică, de la ora 15, de pe arena „Francisc Neuman” pentru suma de 10 lei (peluză), 20 de lei (tribuna a II-a Gioni Brosovszki) și 30 de lei (tribuna I „Coco Dumitrescu).

8 comentarii

  1. Echipa mare din anii 70 avea cel putin o data pe luna joc cu echipa de juniori mari intro zi de joi,joc in care se pregateau schemele tactice dar va spun ca nu le era usor cu copii.

    0
    0
  2. Domnule Balint sintem deja pregătiți pt înfrângeri cu Iacob și Balaur..dăi Domnule ocazia ȘI LUI MOCIU SĂ APERE CĂ MÂINE POIMÂINE O SĂ IL PIERDEM sau o să îi dați DRUMUL SĂ PLECE CA LUI MOLDOVAN

    0
    0
  3. Astia ar pune 10 lei bilet si daca joaca amical cu santana , sa va fie rusine , dinnrespect macar pt abonati puteati spune lor gratis

    0
    0
    1. Nu prea cred ca Bibi,prin capusa RECONS,ar pune la dispozitie terenul,nocturna si anexele,(GRATUIT) in favoarea UTA-ei, nici macar contra Santana.Tarifele primariei sunt fixe,indiferent ca joaca o echipa de juniori contra seniorii Real,etc……Ai face pariu cu mine?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button