Șoimii LipovaUTA Arad

Utistul Pop – în echipa câștigătoare la antrenamentul naționalei U20 la Lipova!





Eveniment important pentru comunitatea lipovană marți după-amiază. Reprezentativa „tricoloră” sub 20 de ani s-a antrenat pe noua arenă din orașul de pe Valea Mureșului, la lumina reflectoarelor, în prezența a câtorva zeci de spectatori curioși.

Ședința de pregătire condusă de Daniel Pancu a durat aproximativ 90 de minute și s-a încheiat cu „miuțe” între componenții naționalei. Din echipa câștigătoare a făcut parte și Rareș Pop, singurul utist convocat la lot, care, printre alții, l-a avut coechipier și pe Lucian Sânmărtean, managerul sportiv al loturilor de juniori.

România U20 va întâlni reprezentativele similare ale Italiei și Poloniei pe arena „Francisc Neuman” din Arad joi, 17 noiembrie (ora 21) și luni, 21 noiembrie (ora 20). Ambele dispute au caracter amical.

FOTO: frf.ro

5 comentarii

  1. Cand va veni momentul potrivit…direct in strainatate pe bani frumosi,nu pe la distrugatorul Becali..
    Sa fie munca si modestie multa dar tupeu si curaj maxim contra adversarilor!
    Succes, sanatate si spor la scoala Rares Pop!

    0
    0
  2. Talente care, pentru dezvoltare au nevoie de o desfășurare calitativa , meciuri cu privitori simpli, dar și profesioniști ai pieței de profil. Nefiind în Cupe europene, ce rămâne ca expunere.? Mai rar te exprimi la nivel mare la o formula de juniorat, care și aia ascunde nume dictate de diferite interese. Prea mare separarea de un fotbal centru-european și balcanic cu virtuți recunoscute , cum e și cel sârbesc sau ceh, nemaivorbind de cel austriac. Au ajuns evenimente o Vojevodina, Olimpia Lublijana, Vardar,. Mai multe contacte erau pe vremea lui Tito. Pe urma vezi ca te elimina Kosovo. Adevărat ca fenomenul trebuie sa fie reciproc. Ii cauți tu pe ei, dar și ei trebuie sa te caute. Fotbalul jucat cu pasiune, mișcă atitudinile distante.

    0
    0
  3. Citeam zilele trecute o stire prin care Univ. Vasile Goldis din Arad a făcut un parteneriat cu Univ. Babeș-Bolyai din Cluj. Cred că este o lovitură de mari proportii dat univ timisoarei. Mereu ne-au subestimat cu toate că bazinul cel mai mare de studenti cred că i-au avut de la noi. Nu cred că le pică bine această alipire a Aradului cu Clujul. Puteau s-o facă ei dar din ingâmfare…o să rămână de cărută. Pe plan sportiv, Italia si Polonia vin la Arad la U20. A fost si Germania. Credeti că e putin lucru? Multe orase ar fi vrut să găzduiască aceste meciuri. La Cluj merg seniorii. Ar fi vrut si timisoarenii asa ceva, dar unde? In orasul ăla mare al lor, cu care se laudă continu, nu există teren normal de fotbal, nici bazin olimpic, nici mai multe. Știu că am făcut un coment cam extra UTA dar nu am putut trece cu vederea această mișcare foarte bună a Aradului in parteneriat cu Clujul. Ei si-au dat seama de potentialul nostru si cred că va fi profit de ambele părti. Să ai „Babes-Bolyai in Arad este o mare, mare realizare. Asta inseamnă calitate superioară a profesorilor si mult mai multi studenti in oras, si mai putini cu directia Timisoara. Clujul cu Aradul pot deveni o forță pe plan educational si economic. Da, multi spun că Aradul e oras mic, dar nu de neglijat. Pozitia pe harta țării ne avantajează si potentialul este mult mai mare decât clasamentul făcut de specialistii in economie. Păcat că nu e condus de oameni capabili si iubitori de Arad!

    0
    0
  4. Aseara eram la stadion cand a ajuns autocarul cu lotul U20. Am observat o chestie neplacuta . Au coborat din autocar si au intrat in teren fara sa salute pe nimeni fara sa intrebe domnilor cine sunt gazde aici macar sa-i salutam . A intrat Pancu de zici ca are cel putin 3 cupe mondiale cucerite . Mai faceti scoala cu ei, scoala de bune maniere . Sa inteleaga ca noi cei din vest mai dam si buna ziua sau buna seara.

    0
    0
    1. Citeste ce am scris in primul com…Munca si modestie!Tineretul este oglinda exacta a celor care ii cresc si-i antreneaza..Daca deja de la aceasta varsta au aere si ifose de vedete,ce va fi peste 2-3 ani daca(si le doresc asta) se afirma…
      Nu mai departe,in trecutul recent,in amicalul cu Germania,ia sa rememoram cum au lasat nemtii banca de rezerve si vestiarul si cum le-au lasat ai nostri….Trist dar adevarat..

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button