Fotbal femininUTA Arad

Utistele încheie anul cu 3 puncte în deplasarea de la Ighiu, în compania fetelor de la Petrolul!





Nou înființata echipă de senioare a UTA-ei a încheiat cu o victorie anul 2022. În etapa a 7-a a Ligii a 3-a feminine, „roș-albele” s-au impus cu 2-1 la Ighiu (județul Alba), contra formației ce o reprezintă pe Petrolul Ploiești.

Reușitele arădencelor au venit în minutele 13, de la Casiana Roz, care a lobat elegatnt portarul din 14 metri și 69, de la Giulia Picu, care a scăpat singură și a marcat de la 11 metri la colțul lung. Succesul, al doilea din acest sezon pentru UTA, este cu atât mai important cu cât problemele de efectiv s-au înmulțit în ultimele săptămâni.

„A fost un meci greu din cauza gazonului. Au fost bălți în special în fața porților, felicit fetele pentru determinare, s-a văzut că au vrut să câștige, au alergat după fiecare mingea. Avem pauză de săptămâna viitoare și vom relua competiția la cu ultimele două partide din retur, apoi vom juca play-off sau play-out. De când am venit la echipă se vede că am crescut în joc, din păcate suntem puține numeric și avem trei accdintate, Naomi Pocioian, căpitanul Mariana Mihuțiu și Laura Mihăieș. Una dintre ele are probleme cu meniscul, celelalte dou cu ligamentele, ar trebui operate, nu vor mai reveni sezonul acesta. În poartă am reprofilat fundașul central Larisa Pocioian, o pierdere importantă în teren, pentru că joacă foaerte bine ca fundaș central. Sperăm să creștem fetele de la U15, Iris Gomboș și alte câteva jucătoare. Selecția este continuă, suntem deschise să primim fete din orașul și județul Arad care vor să joace alături de noi. Îi mulțumim clubului pentru implicare, pentru că ne-a oferit condiții pentru desfășurarea competiției și cu fetele mai ne vom antrena câteva săptămâni apoi, probabil, intrăm la futsal”, a menționat Valentina Calalb, antrenorul fetelor de la UTA.

La Ighiu, „roș-albele” au evoluat în formula: L. Pocioaian – Cladovan, Dreucean, A. Bodnar, Covaciu – Nuhaiu, Roz, I. Bodnar, Prunar – Apostoaie, Picu, de pe bancă mai intrând pe teren Vlad. În seria 1 a Ligii a 3-a mai e programată o rundă în acest an, dar arădencele nu au adversar, pentru că Oltenia Femina s-a retras din campionat.

Clasament









4 comentarii

  1. Reprezentați cu mandrie culorile unui club mare . Va urez noi succese și fără accidentări .

    0
    0
  2. Ce fete frumoase avem!! ar putea concura fara dar si poate la un concurs de frumusete
    Pe stadionul mare au meciurile?
    Unde le putem urmari??

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button