Fotbal juniori

Copiii de la Viitorul Arad – experiențe unice în Serbia și la Râmnicu Vâlcea!





A fost un weekend trecut plin de competiții și turnee pentru puștii de la Viitorul Arad. Grupele 2009-2010 au avut parte de o experiența internațională, participând la turneul ,,Olimpik Futbol Festival” desfășurat in capitala Serbiei, Belgrad, alături de alte echipe sârbe (Olimpik Belgrad, FK Smederevo, Petlic FK, FK Kampione Belgrad, Radnicki Obrenovac și Brodaraç Belgrad). Grupa 2009 a obtinut o clasare meritorie, locul 2, pierzând finala împotriva echipei FK Kampione Belgrad. Cu premiu special s-a ales David Burada, golgheter al competiției. De asemenea, ziua de duminică a reprezentat un prilej de sărbătoare fotbalistică pentru Viitorul Arad, grupele 2009-2010 având prilejul să experimenteze un joc împotriva echipelor celebrei academii a Stelei Roșii din Belgrad, chiar la baza stadionului Rajko Mitiç din Belgrad.

Grupa 2016 a câștigat Cupa Speranțelor, turneu desfășurat la Râmnicu Vâlcea

Grupa 2014 a participat la turneul ,,Cupa Speranțelor” desfășurat la Râmnicu Vâlcea. Copiii s-au clasat pe locul șase din opt echipe participante, împărțite în două grupe de câte patru. Lotul de jucători a fost următorul: Cătălan Darius, Șoica Marius, Fratarcangeli Mario, Suciu Robert, Suciu Adrian, Stef Tudor, Catanzariti David, Dagău Tudor, Georgescu Ademar, Pușcaș Amos și Danciu Bogdan. Antrenori: Tiberiu Bier și Răzvan Herlo.

Grupa 2016 a participat pentru prima dată la un un turneu în afara granițelor județului, Cupa Speranțelor din Râmnicu Vâlcea. Micuții fotbaliști s-au descurcat excelent, câștigând competiția destinată categoriei lor de vârstă. Viitorul a dispus cu 16-0 de Kinder Brașov, 9-0 de Isport Vâlcea, 4-1 de Pro Junior Craiova, 11-0 de Athletic Slatina și cu 4-3 în finală, de la Leii Sudului Craiova. Formatul competiției a fost de 4+1, jucându-se indoor, pe suprafață artificială. Lotul echipei arădene a fost format din: Benga Rafael, Pălinkaș Bogdan, Orădan Dominic, Resiga Cezar, Tabuia Tudor, Hanza Rareș, Gabor Yasin și Fratarcangeli Colin. Antrenori: Alex Hojda și Tiberiu Bier.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button