UTA Arad

Clubul UTA se alătură campaniei de strângere de fonduri pentru băiețelul lui Miclăuș: ”Tiago trebuie să învingă!”





Casian Miclăuș, fotbalist cu 156 de partide în Liga 1, la Universitatea Craiova, Gaz Metan Mediaş, FC Braşov, CFR Cluj, Dacia Mioveni și Gloria Bistriţa, trece prin momente cumplite. Băiețelul său de 9 luni, Tiago, a fost diagnosticat cu o boală gravă, iar lumea fotbalului s-a mobilizat să-l ajute.

Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei, a vorbit și el despre cazul băiețelului fostului său coleg de la FC Brașov și CFR Cluj:

”El este Tiago, baietelul lui Casian Miclaus, fost fotbalist la echipe importante din Romania, cu care am impartit camera in multe cantonamente la FC Brasov sau CFR Cluj. Imi aduc aminte bucuria cu care m-a anuntat de venirea pe lume a lui Tiago. L-am vizitat in primavara… radia de fericire!

Din pacate… cursul vietii se poate schimba radical de la o zi la alta… La doar 9 luni, Tiago a fost diagnosticat cu o boală cumplită: LEUCEMIE MIELOBLASTICĂ ACUTĂ M7, o formă de leucemie foarte rară și foarte agresivă, astfel că în doar câteva săptămâni de la debutul bolii, măduva lui a fost afectată în proporție de 80%. A început chimioterapia la Cluj-Napoca imediat după depistarea bolii, însă este necesar să se continue tratamentul cât mai urgent la o clinică din străinătate care este specializată în transplantul de celule stem.

Din ce mi-a povestit Casian, Tiago este un luptator, chiar daca, atat de micut si firav, trebuie sa dea o lupta impotriva unui monstru ascuns in venele lui… Noi putem doar sa il ajutam in aceasta lupta, sa ii oferim posibilitatea de a avea mai multe sanse la viata. Si sa ne rugam. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa ii dea putere lui Tiago sa invinga in aceasta lupta! – a scris Gyuszi Balint pe contul său de Facebook.

Unde puteți licita pentru tricoul lui Keseru, ajutându-l pe Tiago?

Pe același site de socializare, pe pagina lui Leonard Țăpîrdea, clubul UTA s-a alăturat campaniei de strângere de fonduri prin scoaterea la licitație a tricoului lui Claudiu Keseru, semnat de toți componenții lotului. Puteți intra în posesia tricoului de joc licitând AICI:

Licitația DUREAZĂ pană vineri 25.11.2022 ORA 16⁰⁰, și începe de la suma de 600 lei, iar suma minimă cu care se poate plusa este de 50 de lei.
– Licitațiile minorilor vor fi luate în considerare după ce unul din părinți va confirma licitația.
– Dacă se va licita in ultimele 5 minute licitația se va prelungi cu 5 minute pentru a oferi timp și celui care vrea sa mai liciteze.
– 15⁵⁵ (licitația se va prelungi pana 16⁰⁵) și tot așa…
☆ Astfel licitația se va închide după 5 minute de la ultima oferta.
• Câștigătorul licitației VIREAZĂ banii in UNUL din conturile PĂRINȚILOR băiețelului, cu mențiunea „licitație tricou UTA”
Nume: Miclăuș Casian Vasile

IBAN Banca BRD:
RO09BRDE130SV55648721300
SWIFT: BRDEROBU
Moneda:EURO

Nume: Miclăus Casian Vasile
Banca REVOLUT :
Tel. +40758704336

Nume: Gîrda Cristina-Roxana
IBAN Banca TRANSILVANIA:
RO89BTRL01301201C69471XX
SWIFTBTRLRO22
Moneda: RON

De altfel, orice fel de ajutor este binevenit în conturile de mai sus, iar micuțul Tiago vă va mulțumi.









Un comentariu

  1. Îi dorim din toată inima multă sănătate micutului Tiago! Dumnezeu să se indure de el și să-i dea sănătate. Ne bucurăm de acestă mobilizare pentru a ajuta un om la necaz. Orice tricou e bun pentru licitație, dar cred că in acest moment cea mai mare trecere îl are tricoul lui Rareș Pop. Scoateti-l si pe a-l lui la licitație.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button