Cluburi polivalente

Rezultat important pentru arădeanca Dodean: A învins cea mai bună jucătoare europeană la tenis de masă!

Arădeanca Daniela Monteiro Dodean continuă să fie protagonistă în cea mai importantă competiție europeană inter-cluburi de tenis de masă, Liga Campionilor. Echipa jucătoarei de la CSM Arad, TT Saint Quentin (Franța) a reușit aseară un rezultat notabil, victorie pe teren propriu cu 3-0 în fața favoritei grupei D și a uneia dintre cele mai bine cotate formații ale Europei, Linz Froschberg! Dana a adus un punct foarte important, al doilea al succesului la general, după ce a învins-o cu 3-1 la seturi (10, -10, 10, 12) pe austriaca Sofia Polcanova, nimeni alta decât locul 13 mondial și cea mai bună jucătoare de origine europeană a lumii în această ierarhie și bineînțeles numărul 1 la nivel continental!

Celelalte două puncte ale prestigioasei victorii au fost obținute de tânăra franțuzoaică Camille Lutz, 3-1 cu Suthasini Sawettabut și de luxemburgheza Sarah De Nutte, 3-0 cu Yulia Prokhorova. Este a doua victorie din tot atâtea meciuri pentru Saint Quentin, care e lider și are acum mari șanse de a câștiga grupa D, pentru o adversară mai accesibilă în fazele eliminatorii ale întrecerii.

În primul meci din grupă, franțuzoaicele s-au impus cu 3-2 în deplasarea de la TT Moravsky Krumlov (Cehia), după ce au revenit de la 0-2 la general. În acel meci, Dana Dodean, 34 ani, a absentat din cauza unei accidentări. TTSQ încheie grupa cu meciurile din 2 decembrie, în deplasare la Linz și 5 decembrie, acasă cu Krumlov. Cei care doresc să vadă înregistrarea meciului dintre Daniela Dodean și Sofia Polcanova, o pot face AICI

În campionat, formația Danei Dodean ocupă locul 4 în clasament, cu 11 puncte și un bilanț de două victorii și trei înfrângeri. Astăzi, Saint Quentin are meci important în deplasare pe terenul lui Etival, a doua clasată în Pro A Dames, considerat cel mai puternic campionat feminin de tenis de masă din Europa.

csmarad.ro

Foto: TT Saint Quentin, facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button