Arhivă articole

Amicalul UTA – OFK Vrsac se joacă pe CPL!


Fiindcă de câteva zile plouă la Arad, UTA nu poatea lua în calcul nici măcar varianta terenului din Sânnicolau Mic pentru ultimul amical înainte de reluarea Superligii, dar nici nu ar mai dori să plece din Arad, așa cum s-a întâmplat cu ocazia testului cu Vojvodina, disputat la Șiria. Prin urmare, clubul arădean este pe cale să-și anunțe fanii că-i așteaptă pe terenul „CPL”, din Grădiște, pentru confruntarea cu OFK Vrsac.

Partida începe vineri, la ora 12, la concurență cu Țara Galilor – Iran, de la „mondialele” din Qatar. Vrsac e pe locul 8 în liga secundă din Serbia după 19 etape, cu 25 de puncte, iar Laszlo Balint va încerca o formulă cât mai apropiată de cea cu care va aborda meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de vineri, 2 decembrie, de la ora 15,30.

Singurul fotbalist care ar putea fi recuperat după accidentare este muntenegreanul Vukcevic, care se antrenează de mai bine de o săptămână alături de colegi, în timp ce argentinianul Cascini a reluat alergările ușoare. Erico, Chindriș, Isac și Ademi sunt scoși 100% din calcule pentru disputa cu trupa lui Cristiano Bergodi.

10
0


8 thoughts on “Amicalul UTA – OFK Vrsac se joacă pe CPL!

 1. O optiune foarte buna!Gazonul terenului (fost CPL) arata ca si cel de pe UTA in vremurile de din-nainte de marea reconstructie…Sper sa nu puna gheara primaria si pe acesta,daca nu au facut-o deja…Mai greu cu vestiarele dar se descurca ei cumva..
  Succes!

  22

  4
 2. Vara iarba e pârjolită, toamna e noroi, că plouă. Aradul lucrului foarte bine către excepțional făcut!

  10

  2
  1. Inseamna ca nu ai vazut vara/toamna/iarna fostul CPL…Si al naibii ca tot in Arad este doar ca nu se ocupa primaria pana acum,ci Academia Brosovszky.Omul sfinteste locul!Sau invers…

   12

   5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.