UTA Arad

Vukcevic, pregătit să-și reia locul în defensiva UTA-ei: „Laszlo Balint a adus o energie bună, încercăm să urcăm în clasament până la finalul anului”





Accidentat în meciul cu FCSB, de la Bucureşti, după o intrare a lui Alexandru Pantea, Marko Vukcevic a revenit pe teren pentru UTA în amicalul de astăzi cu OFK Vrsac. „Roș-albii” au câștigat cu 2-0 prin „dubla” înscrisă de Joseph Godwin.

Muntenegreanul a pornit faza primului gol, cu o pasă lungă în careu care a fost deviată de un fundaș advers chiar în calea atacantului din Nigeria. A fost și primul meci al lui Vukcevic cu Balint din nou pe margine, adică antrenorul care a insistat pentru sosirea sa la UTA în vara anului trecur. „Mă simt foarte bine, în sfârșit sunt înapoi pe teren și sunt fericit că am jucat. Nu sunt total refăcut, încă nu am ritmul care trebuie, dar mă simt bine. Am avut un pic de dureri astăzi, dar sunt normale după așa o accidentare. A fost primul meci după mai bine de o lună, mi-a fost puțin greu, dar voi trage tare să mă recuperez total. Am o relație bună cu Laszlo Balint, am lucrat 10 luni împreună. Acum a adus un suflu nou, o energie bună și noi trebuie să ne dăm silința să facem rezultate bune”, a punctat fundașul lateral dreapta al „Bătrânei Doamne”.

UTA ocupă locul 14 în clasamentul Superligii și până la finalul lui 2022 mai are trei partide pentru a redresa măcar parțial situația din campionat, în ciuda numărului mare de absenți. „Încercăm să urcăm în clasament până la finalul anului, ne pregătim bine, suntem pregătiți să facem puncte. În ultimele 10 zile ne-am pregătit foarte bine, sper că vom avea rezultate bune. Nu contează pe ce post jucăm, acum avem accidentați, colegi cu cartonașe, suspendări. Nu contează, toți vom da 100%. Îl văd și pe Idriz (n.a. Batha), nu a avut o problemă să joace lângă mine, poate să joace pe orice poziție, va da maximum oriunde, chiar și în centrul apărării”, a adăugat Vukcevic.

Laszlo Balint s-a pronunțat asupra nivelului la care se află fundașul său cu o săptămână înainte de meciul contra lui Sepsi: „Marko e clar că o să fie luat în calcul 100%. Va fi în lot, rămâne de văzut dacă va juca din primul minut sau va intra pe parcurs”.

Înainte de accidentare, Vukcevic a jucat în 14 partide pentru UTA în actualul sezon, oferind două pase de gol, la victoria internă cu „U” Cluj (2-1) și la remiza de la Mioveni (1-1).

Galerie FOTO semnată Vlad Sârb, de la amicalul dintre UTA și OFK Vrsac 2-0

18 comentarii

  1. Raze de speranța, la un soare zgârcit de noiembrie. Amicale, atât de necesare, dar și atât de greu negociabile, ar fi corectat la timp variante de criza. Cu efectiv de accidentați stagional de infirmiere, au trecut la statut de spital. Nu ne uitam la realizări tehnice, încă, ele vor trebui validate în clasament. Dar remarcam apetitul de gol la noul venit, poate ieșirea lui Cibi, pe postul lui Pedri la Barca , botezul lui Bota. Partida cu Sepsy va conta la capitolul determinare, nu va abunda în abilități tehnice sau scheme de joc. De accesa privirile se îndreaptă spre oamenii de atitudine de la UTA. Vorbim în șoaptă și despre jocul în forță, dar regulamentar. Retinerea e ca poate auzi Batha, și sa nu înțeleagă ca poate da și cu pumnul. Creste nevoia de puncte, am putea spune proporțional cu boemia cu care au fost pierdute . Eposibil un restart pozitiv într-un mediu în care nu lipsește nimic. Închidem pentru moment ochii la gazon. BAFTA.!!

    0
    0
      1. Poet la UTA. Generații de jucători marcante la Arad, mi-au șlefuit mintea spre obiectivitate care nu are plenitudinea fericire a subiectivismului a lui Vanter, dar princiar e obiectivismul, cât se poate. Am învățat și eu cu invidia,, școlerului ” de la alții.

        0
        0
      1. Mă mai bag și eu în seamă cu oameni citiți, fii iubit Gavriluță, forza uta oriunde, oricând ?️

        0
        0
          1. Tu chiar nu ai altă ocupație, mă cunoști cumva, sau vrei să te caut pixie, îmi permit cu Gavriluță, sintem apropiați ca vârstă, dar tu ce te bagi în seamă, zi ce vrei și fi sigur că te rezolv, la mine în checheci totul se rezolva, fi iubit pixie, forza uta oriunde, oricând ??️

            0
            0
  2. Imi aduc aminte ca il vedeam pe Benga,alteori pe Erico,ramanand dupa intoarcerea de pe ICRTI,peste program,la poarta dinspre Peluza Nord…Fara sa fiu rautacios dar poate ca si Vukcevici ar trebui sa ramana sa exerseze centrari din alergare, din miscare.Copii de mingi s-ar gasi ei,suficienti..
    Succes si spor la punctele mult dorite!

    0
    0
    1. Pai dacă nu pornesc încălzirea gazonului o să joace la Lipova Cluj sau Târgu Jiu dacă, acum e așa praf cum va fi după ninsori? în decembrie ianuarie februarie martie.

      0
      0
  3. Neaparat victorie cu Sepsi, la U Cluj si apoi macar egal cu Rapid la Arad. Bafta UTA, Bafta Balint ! Dar si un pic de sansa (noroc ) ! pentru vineri dec. ora 15.30 !

    0
    0
    1. Mai mult de 4 puncte nu cred să reuşim până în iarnă.

      Toate ca toate, dar la Cluj victoria e vitală.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button