Fotbal judetean

Copil își urcă echipa pe locul 2 până la primăvară, Mițiți are dubii legate de arbitraj: Podgoria Pâncota – CS Socodor 0-1





Obișnuită cu ideea că nu va ierna pe primul loc, Socodorul își dorea măcar prezența pe locul 2 la finalul turului, dar asta însemna victorie în complicata deplasare de la Pâncota. Obiectivul a fost atins după reușita spectaculoasă a ex. utistului Copil, același care a irosit și un penalty. La rândul lor, gazdele acuză câteva ratări importante și o posibilă fază de 11 metri pe final de meci.

Fiindcă s-a înfruntat două echipe preocupate de joc, cu destulă calitate la jucătorii ofensivi, au fost destule faze de poartă. Cele mai multe de partea gazdelor, purtate în special pe partea vitezistului Ionel Bălăban, însă și Lezeu a avut șansa lui 0-1, dar mingea a rămas sub el și nu a putut finaliza corect.

Și mai de calitate a fost repriza secundă, pe care Socodorul a început-o cu gol marcat. În minutul 54, Dumitru Copil a înscris frumos dintr-o lovitură de pe colțul lui 16 metri, lateral stânga. Portarul Vaida și-a salvat echipa la șuturile lui Hera și Bulzan, iar mingea s-a plimbat de câteva ori periculos prin careul de 6 metri la centrările lui I. Balaban, fără ca nimeni să fie la recepție. În minutul 73, Deac a văzut penalty la duelul dintre Fl. Iacob și Pirtea, dar Copil a tras slab și D. Iacob i-a ghicit intenția. Astfel, meciul a rămas deschis până la ultimul fluier. În penultimul minut de joc, și gazdele au cerut penalty la I. Bălăban, dar fără succes și oaspeții au scăpat în câștigători.

Mițiți: „ E un pic ciudată desemnarea aceluiași arbitru la vreo cinci partide ale aceleași echipe”

Cu 18 puncte strânse în cele 14 runde scurse, Pâncota împarte în două clasamentul Ligii a IV-a Arad, dar Dănuț Mițiți consideră că echipa sa merita mai mult, inclusiv din confruntarea cu Socodorul.  „Am avut multe ocazii, dar am suferit la finalizare. La pauză am fost supărat pentru ratări și în repriza a doua am jucat parcă ceva mai bine, dar, din nou, ne-am cam jucat cu ocaziile. După golul de 0-1, Deac le-a dat prea ușor un penalty, pe când nouă, în minutul 89, nu ne-a dat nimic, cu toate că, din punctul meu de vedere, infracțiunea asupra lui Ionel Bălăban a fost mult mai clară. E un pic ciudată desemnarea aceluiași arbitru la vreo cinci partide ale aceleași echipe, acasă sau în deplasare. Nu sunt pe deplin mulțumit pentru acest tur de campionat, îmi doream și știam că avem potențial mult mai mare, am pierdut puncte facil în câteva jocuri, puncte cu care eram mult mai sus în clasament. Voi încerca să aduc doi jucători cu ceva experiență în iarna aceasta pe posturile cheie, dar, altfel, sunt foarte mulțumit de lotul pe care îl antrenez și sunt convins că în retur vom face mai multe puncte. Le doresc vacanță plăcută tuturor băieților, le mulțumesc pentru cum s-au pregătit. De asemenea, noi toți de pe teren mulțumim îi conducerii clubului și orașului Pâncota pentru condițiile de pregătire pe care ni le asigură și le urăm lor și famiilor dânșilor Sărbători fericite și La mulți ani!”, a transmis antrenorul pâncotanilor.

Darazs: „Era păcat să pierdem puncte  și să nu fim acolo, la locul nostru”

Socodorul pare abonat la locul 2, fie că vorbim despre mijlocul sau finalul campionatelor de Liga 4-a. „Chiar a fost un joc foarte frumos la Pâncota, felicităm și tânăra echipă a gazdelor. Ne-a pus destule probleme în special prin cursele în bandă ale lui Ionel Bălăban, Vaida a fost cel mai bun jucător al nostru. Oricum, nu cred că se poate spune că nu am câștigat pe merit, din moment ce am ratat și un penalty prin Mitruț, care – însă – ne-a scos cu execuția frumoasă din lovitură liberă. Doar că ne-am jucat cu focul, am tremurat până la ultimul fluier, era păcat să pierdem puncte  și să nu fim acolo, la locul nostru, pe 2. Întotdeauna se poate mai bine, de exemplu nici acum nu știm cum am pierdut două puncte la Zăbrani, aștia suntem noi, până la urmă. Una peste alta, vreau să le mulțumesc băieților pentru cum au răspuns la pregătire și – bineînțeles Primăriei, președintelui nostru, Petri Crișan, pentru susținerea necondiționată și suporterilor noștri. Sper ca la primăvară să le oferim și mai multe satisfacții”, a menționat Tiberiu Darazs, antrenorul viceliderului.

Formații:

Pâncota: D. Iacob – D. Gligor (61 Țop), F. Bogdan, Fl. Iacob (89 Cl. Popa), Pușcaș – S. Dragalina (61 Miculaiciuc), Hera – Steleac, O. Bulzan, I. Bălăban –  Cl. Bălăban. Antrenor: Dănuț Mițiți

Socodor: Vaida – Ciornei, Gherheș, Pele, Olariu (73 Mako) – Turcuș, Dema – Covaci (73 Miclea), Al. Lezeu, Pirtea (85 Flueraș) – Copil (92 Faur). Antrenor: Tibi Darazs

Arbitri: Alin Deac – Mihai Stanciu, Teodor Pătrăuță

Observatori: Romulus Tănăsescu, Teodor Jușcă









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button