Alte sporturi

Micii șahiști arădeni s-au remarcat la prima ediție a Cupei de toamnă





Prima ediție a concursului de Șah Cupa de Toamnă a avut ca loc de desfășurare Castelul de la Domeniile Lupaș. La eveniment au participat 113 copii de la Palatul Copiilor Arad, Șah Club Vados Arad, Șoimii Lipova, Șahistul Pecica și Sanandrei, județul Timiș. Concursul a fost organizat de Palatul Copiilor Arad în parteneriat cu Șah Club Vados Arad și gazda Marian Lupaș, căreia i se aduc mulțumiri pentru condițiile puse la dispoziție.

Palatul Copiilor Arad, cu mulți copii pe podium

Micii șahiști de la Palatul Copiilor au obținut rezultate deosebite: Alexandru Balaban a câștigat turneul A, cu 7 puncte din 7 posibile, turneul fiind raportat pentru omologare atât națională cât și internațională.

Locul 1 au mai ocupat: Andra Marius, Iosif Petrovai, Anamaria Bocșe, pe locul doi s-au clasat: Vlad Miculiț, Sonia Varga, Mihai Hornariu, Andrei Ciulacu, iar pe locul 3 au terminat: Fabian Hălmăjan, Alexandru Gligor, Dacian Stanci, Dragoș Culda, și surorile Crișan, Alexandra și Cristiana. Cu mențiuni s-au ales: Cristian Birău și Iulian Hălmăjan.

În turneul începătorilor, s-au remarcat Maria Sebastian, Antonia Mistor, Matias Vajelie, David Anghelina, Mihai Munteanu, Nicholas Bellinger și Nicolas Mistor.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button