Fotbal judetean

Un fotbalist al celor de la Gurahonț a bătut arbitrul, iar Gurba a luat la „masa verde” punctele ce o fac campioană de toamnă în 5C!





Clasamentul seriei C din Liga a 5-a a suferit o modificare importantă după ședința de azi a Comisiei de Disciplină din cadrul Asociației de Fotbal. Învinsă la Buteni (0-2), Național Sebiș a pierdut primul loc și titlul neoficial de campioană de toamnă în fața celor de la Gurba.

Întrerupt în minutul 44, la scorul de 1-1, meciul dintre Unirea Gurahonț și Villa Gurba 1213 a fost omolgat cu 3-0 în favoarea oaspeților. Motivul: „centralul” Marius Palcu a fluierat finalul pentru că a fost lovit de Timotei Lulușa. Jucătorul echipei gazdă și-a pierdut cumpătul pentru că arbitrul a dictat o banală lovitură liberă pentru un henț la mijlocul terenului în favoarea celor de la Gurba și s-a ales cu o suspendare de 16 etape și o amendă de 800 de lei. Pe lângă că a pierdut partida la „masa verde”, Unirea a primit – la rândul ei – și o penalitate sportivă de 600 de lei. Tot la de la Gurahonț, Ruben Feier a fost suspendat trei etape și amendat cu 400 de lei pentru injurii adresate brigăzii de arbitri în drum spre vestiare după fluier de final, venit chiar înainte de pauză.

Prin urmare, Gurba și Sebișul termină turul de campionat la egalitate de puncte – 24, însă golaverajul mai bun ajută gruparea lui Nuțu Valea să ierneze pe primul loc. Cu toate că sebișenii au câștigat meciul direct cu 2-0.

Clasamentul final al turului în seria C a Ligii a 5-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button