Polo

Aradul nu mai are echipă de polo, dar dă „cel mai bun centru al anului 2022”: Levente Vancsik e liderul Superligii cu CSM Oradea!





Aradul nu mai are echipă de polo în Superligă, dar are un jucător printre laureații anului 2022. Este vorba despre Levente Vancsik, sportiv crescut de AMEFA, care a ajuns să joace pentru cele mai bune echipe din țară.

În primăvară, arădeanul de 28 de ani a câștigat un nou titlu de campion al țării, dar și Cupa României, alături de Steaua București. Din toamnă este component al noului lider al Superligii, CSM Oradea, care în weekend a pierdut primul său meci din campionat, 7-8 pe terenul Stelei. Vancsik a reușit un gol, iar câteva ore mai târziu și-a luat „cel mai bun centru al anului 2022”, în cadrul unei festivități organizate la bazinul din cadrul Complexului Sportiv Steaua din Capitală.

CSM Oradea evoluează și în cupele europene. A trecut de două tururi preliminare în LEN Champions League, ajungând apoi în optimile LEN Euro Cup. Aici o întâlnește în dublă manșă chiar pe Steaua, primul meci având loc miercuri seara (ora 20), în bazinul bucureștenilor. Returul se va disputa la data de 14 decembrie, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea.

Pe lângă AMEFA, CSM Oradea (în două rânduri) și Steaua, Vancsik a mai jucat pentru Debrecen (Ungaria), în sezonul 2019-2020. Arădeanul o prezență constantă și în echipa națională a României.

FOTO: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button