Arhivă articole

Ce obiective principale are UTA pentru acest sezon?


Echipa de fotbal UTA este un club de fotbal profesionist din Arad, care evoluează în SuperLiga României. Echipa a câștigat de 6 ori Campionatul și de 2 ori Cupa României, iar în noul sezon, echipa are noi obiective pentru care va face tot ce se poate pentru a le atinge.

În acest moment, la echipa UTA Arad, alături de staff-ul său, s-a întors Laszlo Balint, acel antrenor despre care se crede că nu trebuia să plece niciodată, căci, datorită lui, echipa a obținut promovarea în prima ligă în 2020 și a ajuns, după 50 ani, pe cel mai bun loc din clasament. Antrenorul a venit alături de secunzii Alin Pânzaru și Cezar Zanfir, precum și de preparatorul fizic Alexandru Radu și de Dan Țapoș, cel care se va ocupa de portari.

În urma întâlnirii dintre staff-ul echipei și Sorin Botiș, fost căpitan al UTA Arad și un adevărat lider, s-a decis că acesta va ocupa funcția de team manager, ceea ce este un pas important, căci fostul căpitan va putea transmite jucătorilor propria lui experiență și va încerca să le transmită totodată, atitudinea și spiritul utist potrivite.

Chiar dacă în acest moment, echipa nu se află pe o poziție fruntașă în clasament, fiecare jucător și membru al staff-ului crede cu tărie că echipa va reuși să iasă din situația complicată în care se află și va ajunge să obțină rezultatele pe care le dorește, care vor fi un adevărat cadou pentru suporterii UTA. Pentru aceasta, este nevoie să se creeze o atmosferă generală unde disciplina și atitudinea sunt priorități, iar unitatea și încrederea sunt ingredientele succesului!

Arădenii ocupă în acest moment antepenultimul loc în SuperLiga 14, dar schimbarea antrenorului Ilie Poenaru este un semn că se dorește revenirea și obținerea unor rezultate din ce în ce mai bune și că echipa se află în acel punct când totul denotă un nou început. Echipa și fanii UTA speră că, atunci când vor verifica scoruri live Gets Bet, în dreptul meciurilor jucate de UTA Arad va fi scris de fiecare dată: ”Victorie”.

Antrenorul echipei consideră că fiecare jucător este de calitate, iar clubul a investit în ei pe bună dreptate, dar el trebuie să scoată tot ceea ce este mai bun, pentru a-și atinge potențialul maxim și pentru a crește în echipă. Totodată, liderii Suporter Club UTA au hotărât să preia și să se ocupe în întregime de fan shop-ul echipei UTA Arad, care se va deschide în decursul lunii Ianuarie 2023.

5
1


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.