UTA Arad

Play-offul – obiectiv nerealist, aproape imposibil la UTA, iar: „Play-outul va fi pe viață și pe moarte, ne concentrăm pe găsirea de soluții”





Astăzi, UTA e la 9 puncte de zona play-off, în condițiile în care mai sunt 36 de puncte la dispoziție, dar Laszlo Balint rămâne cu picioarele pe pământ. Chiar dacă susține că elevii săi nu se vor mulțumi cu puțin, antrenorul arădenilor nu creează iluzii și vorbește despre obiectivul sălvării de la retrogradare.

Totodată, antrenorul „roș-albilor” încearcă să fie cât mai pozitiv și optimist, cu toate că din punct de vedere al efectivului urmează o lună decembrie foarte grea. „Am două variante, să stau să-mi plâng de milă sau să găsesc soluții și am ales să mă concentrez pe varianta a doua. Adică, să încercăm să găsim soluții, cele mai bune în contextul dat. Nu este o situație îmbucurătoare, nu o să spunem că toate lucrurile sunt roz, dimpotrivă. Dar, nu o să las niciun moment să pătrundă îngrijorarea în rândul nostru, pentru că acest campionat, indiferent că o să câștigăm un meci, două, trei, va rămâne la fel de disputat până la final, indiferent de context”, a spus Balint.

Iar finalul sezonului o va găsi pe UTA, în opinia antrenorului său, luptând pentru salvarea de retrogradare. „Matematic, încă mai sunt șanse pentru accederea în play off, dar aș fi total nerealist să le spun tuturor celor care iubesc UTA că ne propunem să ajungem acolo. Este un obiectiv aproape imposibil de realizat în acest moment și atunci trebuie să ne gândim la ce avem de făcut în sezonul regular, în așa fel încât să abordăm play-outul cu cât mai multă încredere. Odată cu înjumătățirea punctelor, în opinia mea, va fi un play-out pe viață și pe moarte. Indiferent că vorbim despre Mioveni, care este ultima clasată sau echipa ce va fi pe locul 7, totul va fi posibil. Nimeni nu o să fie scutit de emoțiile retrogradării și atunci trebuie să luăm fiecare meci. Pe de altă parte, nu trebuie să ne mulțumim cu puțin, dar cea mai utilă abordare în acest moment ar fi să ne concentrăm doar pe următorul meci. În acest moment, eu, spre exemplu, nu mă gândesc deloc la ce va fi săptămâna viitoare, la meciul de Cupă, care – de asemenea – este unul foarte important, dar le-am cerut jucătorilor să rămânem concentrați doar pe meciul de vineri”, a mai afirmat Balint.









6 comentarii

  1. Marele pericol e când începi sa depinzi de alte rezultate. Ca un Chindia – Craiova. Îți alegi niște adversari de lupta, teoretic, și vezi ca nu lasă garda jos. Sigur sunt multe puncte în joc, și se mai întoarce roata chiar pe la înjumătățire. Optimismul ar fi fost la el acasă în condiții de joc sigur, linii defintor pozitive, cu puncte pe teren propriu. Fără asa ceva nu poți pretinde puncte afara cu toate ca pierzi greu. Puncte pierdute acasă darima și cele mai puternice caractere. Au existat și greșeli de transferuri , care la o ediție viitoare nu trebuiesc repetate. Asa e, cum spune Balint. Va fi lupta grea. Nimeni nu mai garantează trei victorii la rand. Și cu ele și tot îți hartuieste somnul. Sa vedem ce se petrece în,, coada”. În sus ne vom uita doar sa vedem dacă ploua.!!

    0
    0
  2. nici salvarea de la retrogradare nu e un obiectiv realist , să vorbești de playoff cand tu nu bati pe nimeni e noaptea minții!! cu actualul lot mergem sigur spre meciuri cu șelimbăr, dumbrăvița! păcat că nu vom juca cu poli care pică si ea, dar vom avea dueluri fraticide cu armata si cu hunedoara!!

    0
    0
  3. Nici vorba de play-off, UTA. maine trebuie sa castige in fata secuimii ,Sepsi o echipa foarte ambitioasa cu jucatori buni care trag la randul lor la play-off un lucru care poate fi indeplinit. Deci va fi un meci extraordinar de greu . Sper ca, baietii sa lupte din rasputeri pt. fiecare minge si cel mai important ca, atunci cand se ivesc ocaziile de gol. sa le fructifice, aici este cheia jocului unde UTA. sufera inca !!! Sa vedem ce va fi ? FORTA UTA Arad, HAI BAIETII !!!

    0
    0
  4. Da ROGER, sunt un mare patimas, iubesc mult de tot aceasta echipa. Cand UTA. pierde sunt foarte trist,cand castiga, foarte fericit !!! Dar sa stii ca, nu ma dau in laturi sa critic jucatorii care joaca slab pt. aceasta echipa UTA. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button