Arhivă articole

UTA – Sepsi, pe mâna arbitrului cu care arădenii au câștigat ultimul meci acasă!


„Centralul” de meciului dintre UTA și Sepsi Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 19-a a Superligii, i-a scos destui peri albi lui Laszlo Balint. Cătălin Popa a „ars” echipa arădeană în iarna lui 2020 pe Arena Națională, la 0-3 cu FCSB, dar și două luni mai târziu la o confruntare internă cu Dinamo (scor 0-1), tehnicianul de atunci și de azi al „Bătrânei Doamne” atacându-l public pe „fluierașul” din Pitești. Mai mult, conducerea grupării „roș-albe” l-a recuzat pe Popa, la „pachet” cu Andrei Antonie, dar CCA nu a ținut prea mult de asta. Cei doi au reînceput să conducă meciurile UTA-ei câteva luni mai târziu, au făcut-o rezonabil și episoadele din trecut au început să fie date uitării.

Spre exemplu, de Cătălin Popa este legat ultimul succes intern al grupării de pe Mureș din acest sezon. Piteșteanul a condus UTA – FC U Craiova, scor 2-1, de pe 26 august, de atunci arădenii mai câștigând un singur meci în campionat, 2-1, la Botoșani. Tot în această stagiune, arbitrul de 40 de ani a mai fluierat un Voluntari – UTA 3-0, meci disputat la Mioveni, în cadrul etapei a treia, la despărțirea lui David Miculesc de formația emblemă a Aradului.

La confruntarea de vineri (ora 15,30), cu Sepsi, Popa va fi asistat de concitadinul său Romică Bîrdeș și de bucureșteanul Mircea Orbuleț, în timp ce al patrulea arbitru este Szabolcs Kovacs, fratele eternei rezerve de la „mondialele” din Qatar, Istvan Kovacs.

În dubița VAR vor lua loc: Rareș Vidican (Satu Mare) și Alexandru Cerei (Cluj-Napoca). Notele „fluierașilor” cad în sarcina timișoreanului Nicolae Grigorescu, iar observator de joc este piteșteanul Viorel Ilinca.

2
2


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.