UTA Arad

Keseru a comis penalty de ziua lui: „La pauză era destul de afectat, conștientizează și el că putea să gestioneze un pic altfel acea situație”





La câte probleme de lot avea înainte de disputa cu Sepsi Sfântu Gheorghe, UTA pleca cu șansa a doua la victorie. Calculele hârtiei s-au adeverit, dar cel puțin prima reușită a covăsnenilor a fost făcută cadou de cel mai experimentat fotbalist de pe teren.

Claudiu Keseru a împlinit chiar astăzi 36 de ani și a intrat imprudent asupra lui C. Matei puțin în interiorul careului, urmărind un balon pe care tot el l-a respins la o fază fixă a adversarului. Inițial, Cătălin Popa a dat lovitură liberă pentru Sepsi de la marginea careului, dar VAR-ul l-a atenționat că trebuie să arate punctul cu var. Același Cosmin Matei a marcat pentru 0-1 în minutul 29, iar golul lui Otele un minut mai târziu nu a făcut decât să egaleze situația pe tabelă. „La pauză, Claudiu era destul de afectat, cred că și el conștientizează că putea să gestioneze un pic altfel acea situație, dar până la urmă, am reușit să reacționăm. OK, nu e ușor să primești un astfel de gol, mai ales în situația în care am devenit echipa cu cea mai slabă defensivă. Cel puțin pe momentele statice, Claudiu și-a făcut treaba pe acea zonă, pe prima bară. A apreciat foarte bine chiar și la cornerul respectiv, el a respins mingea, după care a urmărit și acea neglijență a dus la acordarea penalty-ului”, a comentat Laszlo Balint faultul de 11 metri comis de atacantul orădean.

Poate unul dintre cei mai buni jucători ai UTA-ei a fost Idriz Batha, care a și evoluat pe un post inedit pentru el, cel de fundaș central. „Chiar țin să-l felicit pe Idriz pentru că și-a făcut treaba cu prisosință pe acea poziție, peste așteptări. A câștigat dueluri, din punct de vedere tactic s-a comportat nesperat de bine, pe reglarea distanțelor, în condițiile în care a jucat împotriva unor adversari grei. Sepsi, dacă nu mă înșel, în acest moment a ajuns ca număr de goluri marcate pe primul loc, la egalitate cu Farul sau cel puțin e pe acolo undeva. Oricum, are o forță ofensivă evidentă și a fost văzută de toată lumea inclusiv în această seară. Din păcate, au fost situații în care ne-am clătinat, vizibil și s-a văzut și pe tabelă”, a mai comentat antrenorul utist.

UTA-ei i-au lipsit 7 fotbaliști în această seară, dintre care trei fundași centrali (Erico, Chindriș și Hoxhallari), dar mijlocașii cu pretenții de titulari Cascini, Ubbink și Isac. A mai absentat și elvețianul Ademi, care nu a arătat mai nimic în acest sezon la Arad. „Dacă am fi avut lotul complet azi? Vorbim de chestii ipotetice și nu are rost. Au venit băieții care nu au fost disponibili înainte de meci în vestiar și am zis că, dacă ne străduiam puțin mai mult, puteam să încropim un prim 11 destul de competitiv din jucătorii indisponibili. Asta este situația, nu trebuie să ne ascundem după alibiuri, scuze, ci trebuie să ținem fruntea sus și trebuie să facem tot posibilul să găsim cele mai bune soluții”, a mai afirmat Balint. 

10 comentarii

  1. Cand aud declaratii din astea ca si-a facut treaba ! A facut un rahat Keseru, la fel ca Batha si Fl. Matei…nu stiu ce mai cauta astia la echipa. Mai bine jucam cu Godwin si cu cativa juniori de la academia UTA. Mai rau pur si simplu nu pot sa joace !

    0
    0
  2. După atâta timp, Balint știe ce poate fiecare. E obligat sa valorifice ce poate, pe principiul ,, Fa rai, din ce ai „.. Sferturi de jucători și din cei care mai mișcă. Eu, și nu numai eu, cu părere de rău, am constatat procentul mare de ,, neincadrari” de transferuri fără ZVC. Ce sa facă și Otele singur.? Am spus ca depindem de forma adversarilor, și vedem cum se îngustează,, poteca” ieșirii. Pauza a fost înghițita de doua amicale, fără ,, mirul” izbavirii de rele. Ba parca le-a accentuat. Perspective. U Cluj, Craiova 48, contracandidate. Vin rezultate directe. Apare la orizont, tot la vreo doua, lipsa banilor, ce le-ar putea stinge lumina. Lupta pentru existenta are multe câmpuri de confruntare. E rușinos, dar al dracu ‘ de real.

    0
    0
  3. Paradoxal Batha a fost mai sigur decat Benga…Benga pentru care a fost prea grea banderola si nu a mai putut sa alerge. Lipsa concurentei, teama de a nu lua galben sau de a nu fi eliminat si lipsa pregatirii fizice au facut din capitanul UTA-ei doar un jalon pentru adversari. E trist dar totul se poate regla din iarna…daca se vrea pentru ca nu stim care sunt ordinele dinspre botoxat.

    0
    0
  4. Să-și asume mai marii politicieni sforari ai Aradului aceasta retrogradare, când majoritatea suporterilor le-au cerut schimbarea managementului ei au ținut cu dinții de acest Meszar punând condiții de neacceptat pt investitori și orice om întreg la cap.
    Suporterii au văzut ca toate realizările lui Meszar au fost la mustață și mare parte datorate unui concurs de împrejurări favorabile.
    Tot suporterii au realizat ca celelalte echipe se întăresc masiv au o strategie pe când UTA era ca o frunză în bătaia vântului nu se întâmpla nimic coerent.
    Meszar a luat cashu pe Miculescu are conturile asigurate câțiva ani mai niște proiecte de la CMCA totul e bine.

    0
    0
    1. Când UTA a fost la un pas de desfintare,unde au fost asta care acum urla să predeie la niște investitori.Politicii și Meszar au fost cei care lau-a salvat pe UTA de la dizolvare și au dus-o în divíza 1. În rest can-can!

      0
      0
      1. Din păcate sunt multi care gândesc ca tine,asta pt cei care se întreabă de ce actuali politiceni castiga alegerile de 20 de ani.

        0
        0
  5. Deja neam invatat sa spunem rusinos si capul aplecat dar mai bine zis capul plecat unde le este capul nu stie nimeni,dupa pauza sa vazut clar ca oaspetii sunt mai puternici mai convisi,hotarati ca isi doresc victoria,ce si-au dorit asta au obtinut.Despre teren nu mai are rost sa vorbim,teren sub liga a 5 a acum ar fi bine ca Mezar sau mazare a aradului sa semene ceva pe el ca numai bine sa arat,nimeni din Romania asta nu invata nimic ,aproape toate stadioanele noi fac aceisi gresala cu terenurile.Probabil sau mai bine zis sigur sunt interese finaciare la mijloc decare profita conducerile cluburilor cu mare drag ,de ce terenul de la constanta,sf ghe arata foarte bine si la aceasta ora.Revenind la meci si Balit are vina lui sa nu il acoperim iar de restul Nimic si iar Nimic sa se faca cat mai repede schimbarea conduceri clubului cu cei 4 INVESTITORI.Pt noi doar UTA ARAD CONTEAZA ,HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  6. Cumva trebuie scăpat de acest old boy, în pauza de iarnă, este evident că nu ajută echipa, ba mai mult că și ieri ajută adversarul! Dacă are bun simț și nu contează banii pt el ar trebui să plece fără pretenții financiare, fiindcă nu avem ce să despăgubim, din contră a fost mult prea bine plătit vizavi de cât a produs pt echipă (mai nimic)

    0
    0
  7. E greu cand cei ce ar trebui sa ajute uta pe teren sunt imotriva ei prin atitudine !joaca de 10 ori mai bine rares pop ca si keseru…motivatia naturala doar ca acest keseru si restul gen dobrescu mateu etc sunt ca niste mere stricate!
    Cred ca cineva de acolo sus arw interes ca jucaria sa se strice ne putem uita la ce politicieni sunt pe la vip si ne dam seama ca uta a scapat de martian si a cazut pe mana pnl la fel de nociv pt uta!

    0
    0
  8. Sunt multi jucatori care trebuie sa isi faca bagajul de la UTA. in pauza de iarna urgent !!! Sa aiba bun simt si sa nu ceara bani la reziliere pt. ca, ei au dus pe UTA in aceasta situatie foarte dificila !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button