UTA Arad

Aly Abeid a văzut al 9-lea cartonaș roșu al stagiunii pentru UTA după un gest grav: „E clar că există o doză de frustrare, dar trebuie să fim lucizi”





UTA tinde să bată un record al eliminărilor stagionale. În meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Aly Abeid a primit al 9-lea cartonaș roșu al arădenilor în sezonul 2022-2023, al 7-lea în Superligă, după cele ale lui Chindriș și Hoxhallari din Cupă.

Dincolo de faptul că echipa arădeană și-a semnat sentința contra covăsnenilor, care conduceau deja cu 3-1 în momentul eliminării (minutul 69), gestul internaționalului din Mauritania nu-i face cinste și l-ar putea trimite deja în vacanța de iarnă. În Camera VAR s-a văzut cum fundașul stânga al „roș-albilor” l-a scuipat pe Aganovic, în fața căruia și-a cerut scuze la vestiare, la finalul jocului. „Nu am vorbit cu Aly, o să discutăm după ce se liniștește, sunt convins că și el înțelege că a greșit. Să spunem că meciul cam era jucat în acel moment, dar l-am pierdut pentru două-trei etape cu siguranță și, din nou, vorbim despre un jucător într-o poziție în care avem probleme. E clar, se adună aceste lucruri, sunt provocări uriașe pentru noi și trebuie să facem tot posibilul să rupem această serie de rezultate negative. Avem mare, mare nevoie de victorie, ca de aer, în primul rând pentru noi, pentru încrederea noastră, dar și pentru suporteri, pentru club, pentru toată lumea”, a punctat Balint.

Antrenorul „roș-albilor” admite că multitudinea eliminărilor vine și din frustrarea rezultatelor negative ce se adună la Arad. „Nici jucătorii nu sunt împăcați cu situația din clasament. Am fi naivi să spunem că nu există o apăsare din acest punct de vedere, că suntem mulțumiți și totul merge foarte liniștit înainte. E clar că există o doză de frustrare, dar trebuie să fim inteligenți și lucizi ca să evităm problemele pe care putem evita din punct de vedere sportiv. Le-am spus tot timpul jucătorilor că aș vrea ca după fiecare meci să ne uităm ochi în ochi și să spunem că am făcut tot ce am putut. Dacă adversarul a câștigat, înseamnă că a fost mai bun. Astăzi e una din acele zile în care e clar, puteam face mai mult în unele momente, individual și colectiv, dar e clar că adversarul în această seară a fost mai bun decât noi”, a adăugat Laszlo Balint.

Doi dintre arbitrii care l-au scos din sărite pe antrenorul UTA-ei în sezonul trecut, Marian Barbu și Cătălin Popa, nu au avut milă de arădeni nici cu Petrolul, respectiv azi, cu Sepsi, cu mențiunea că de această dată au fost „ajutați” de VAR. „Nu mă gândesc la arbitri, ci doar că să digerăm cumva acest rezultat, pentru că nu este uşor. Am avut parte de trei săptămâni bune şi chiar aveam foarte mare încredere că putem face un meci bun și să obținem un rezultat pe măsură. La pauză le-am și spus jucătorilor și am văzut că au avut încredere când am ieșit. Cred că acolo a fost momentul psihologic, acele două-trei mingi pierdute destul de ușor în zona centrală și de acolo s-a întâmplat ceva. S-a dus încrederea de a mai pasa, încercarea să construiești a dispărut ușor-ușor sau cel puțin s-a diluat”, a mai punctat Balint.

5 comentarii

  1. Acest purcelus mizerabil Catalin Popa nu are ce sa mai calce pe la Arad. Sa dai rosu pentru asa ceva, doar impotriva lui UTA se intampla. La fel si penalty-ul la Keseru, a fost clar in afara careului. Nu vorbesc de meciul facut de noi, un dezastru in aparare (aia e alta discutie), vreau doar sa trag un semnal de alarma conducerii sa se intereseze cum se fac delegarile pentru camera VAR, ca pur si simplu sintem vanati de arbitrii si mai ales de cei de la VAR !

    0
    0
    1. Pentru scuiparea adversarului direct in fata trebuie acordate 3 cartonase rosii, nu unul iar lovitura lui Keseru a fost in careu. Oricat l-am detesta pe acest maimutoi de arbitru in acest meci nu pot sa îi reprosez decat faptul ca nu la eliminat pe Stefanescu in prima repriza, insa nu cred ca castigam nici cu un om in plus. E clar ca Aganovic la provocat pe Abeid poate chiar au fost chestii rasiste insa nu avea voie sa reactioneze asa. Balint vorbeste de 2, 3 etape insa fiind vorba de UTA comisia de disciplina va dori sa dea un exemplu, pentru ca au ce au cu Aradul si pentru ca UTA chiar merita avand in vedere cat e de indisciplinata.
      Acesti jucatori ar trebui amendati de club , de conducere…dar la noi e sat fara caini. E bine macar că Soany îsi asuma totul, ca na doar el e „patronul” ….pe banii prostilor.

      0
      0
    2. Mobutul l-a scuipat pe adversar.Ce sa mai comentam ?Daca in Mauritania sunt aceste obiceiuri, la Arad nu au ce exista.Eliminat, amendat si reziliat contractul .

      0
      0
  2. La UTA, pana nu vor fi cel putin 5 titulari aradeni, sau din zona, 3 romani din Romania si vreo 3-4 straini (dar de valoare, care sa faca diferenta ) nu va fi nici un viitor.Cu toti mobutii , care nu inteleg spiritul UT-ei, istoria, limba , niste mercenari de fapt, UTA nu va putea renaste niciodata ! Balint lucreaza cu ce are,cu ce a mostenit de la Poenaru.Am ajuns la concluzia ca Badea, care nu a adus nici un jucator, a lucrat cu ce a avut , mosteniri de la Balint, a fost cel mai onest, a terminat campionatul pe locul 11.Badea nici macar nu a fost adoptat de catre suporterii UT-ei, dar s-a retras cu lucrul bine terminat !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button