Glorii arădene

S-a stins din viață Iosif Kovacs, fost fotbalist și maseur al echipelor arădene! ”Sunt șocat!”

Luna decembrie începe cu o veste tristă pentru fotbalul arădean. Iosif Kovacs, fost fotbalistt și maseur al echipelor din orașul și județul nostru, s-a stins fulgerător din viață la vârsta de 65 de ani. „S-a operat la picior acum două-trei săptămâni, dar mi s-a părut ciudat că la telefon mi se plângea de dureri de stomac. Știam că ia ceva injecții, probabil anticuagulante, iar ieri am aflat că nu mai este. Sunt șocat, a fost unul dintre cei mai buni și devotați prieteni de-ai mei din lumea fotbalului. Am lucrat cu el ani de-a rândul la Gloria, Nădlac, Macea sau Șiria, peste tot a venit cu mine pentru că te puteai baza pe el, era un profesionist și un om foarte bun. Dumnezeu să-l ierte și sincere condoleanțe celor două fete ale sale”, spune Dumitru „Tie” Berar, cunoscut „oficial” la formațiile de Liga 3-a și a 4-a ale Aradului în ultimele decenii.

Fost fundaș central la Vagonul Arad, CPL, Telecom, Indagrara și Motorul, Kovacs a îmbrățișat meseria de maseur după ce a agățat ghetele în cui. Alintat „Kopek” a lucrat cu zeci de antrenori din vechiul și noul val, precum Marcel Coraș, Gigi Cameniță, Leontin Pința, Mihai Petcuț, Radu Anca, Dan Cuedan, Costel Bogoșel sau Ionuț Popa. Pentru o scurtă perioadă, a activat și la Handbal Club Arad. Cauza decesului ar fi o embolie pulmonară.

Trupul neînsuflețit al lui Iosif Kovacs este depus la Capela cimitirului din Bujac, astăzi, de la ora 19, va avea loc priveghiul, iar înmormântarea, marți, 6 decembrie, de la ora 15.

Condoleațe familiei, Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button