UTA Arad

Galeria arădeană se deplasează pe „Cluj Arena” pentru derby-ul de tradiție cu „U”: ”Alături și în aceste momente grele”





După eșecul intern, 1-4, cu Sepsi și vitoria lui FC U 1948 din derby-ul Craiovei, UTA va încheia pe loc direct retrogradabil etapa cu numărul 19 al Superligii. Peste formația arădeană, pe poziția a 14-a, se află Universitatea Cluj, pe care „roș-albii” o vor întâlni în acest weekend, mai precis duminică, pe Someș. Până atunci, ambele echipe își încheie treaba în grupele Cupei României, „șepcile roșii” acasă, cu Rapid, miercuri seara, în timp ce „Bătrâna Doamnă” se deplasează la Mioveni joi seara.

De altfel, delegația utistă nici nu se va mai întoarce la Arad, ci va parcurge cu autocarul distanța dintre județele Argeș și Cluj. În schimb, suporterii „roș-abilor” strâng rândurile pentru o deplasare în dimineața jocului de duminică, 11 decembrie. Confruntarea e foarte importantă în contextul luptei pentru salvarea de la retrogradare, însă și pentru fani contra uneia dintre galeriile rivale din fotbalul românesc.

Așa stând lucrurile, susținătorii UTA-ei strâng rândurile pentru confruntarea de duminică, de la ora 14,30, de pe „Cluj Arena”, acolo unde s-au deplasat ultima oară pe 10 februarie 2021, când echipa pregătită și atunci de Laszlo Balint era învinsă de „U”, care activa în liga secundă, cu 2-1, în optimile de finală ale Cupei României. Iată anunțul celor de la Ultras Arad:

”Deplasare la Cluj

Peluza noastră este și va rămâne lângă echipă în aceste momente grele în care ne luptăm să ieșim din zona locurilor retrogradabile. De aceea, îi chemăm alături de noi pe toți utiștii în una dintre cele mai așteptate deplasări din acest sezon, la confruntarea cu Universitatea Cluj. Este un derby tradițional la care Bătrâna Doamnă are nevoie de sprijinul a cât mai mulți fani înfocați.

Deplasarea suporterilor se va face cu autocarele, iar înscrierile se pot efectua numai prin mesaj privat către pagina noastră de Facebook. Mesajul trebuie să conțină numele complete și numărul de locuri rezervate. Fiecare persoană care dorește să se înregistreze pe lista noastră are dreptul să rezerve maxim două locuri.

Membrii peluzei au prioritate pe lista pentru această partidă!”.

FOTO: Viorel Musca (arhivă)

6 comentarii

  1. Eforturi cerești pentru echipa. Mulți dintre noi cunosc deplasarea și privațiuni aferente. Nimic nu slăbește voința de a fi acolo, indiferent de rezultat. Și eu mergeam la Cugir, Orăștie și la Tarnveniul lui Bolony Din București, spre mirarea acarilor din respectivele gări. Era timpul lui Csordas și portarului Papp.!!

    0
    0
    1. Gavriluță chiar vreau să merg, am să merg la pub, să văd ce și cum, sper să pot, mâine am o Zi importanta, pt angajare, sint șomer de 8 ani, ultima mea deplasare a fost în TM, forza uta oriunde, oricând ?️

      0
      0
      1. Și ști ceva Gavriluță, duminica mă găsești în obor, fac cinste cu ce vrei, eu locuiesc în spate la kaufland Vlaicu, respect Gavriluță, forza uta oriunde, oricând

        0
        0
    2. Nea Gavrila…Eheeeiiii….Imi aduc aminte cu nostalgie ultima deplasare la Cugir cand UTA si Jiul erau cu promovarea pe masa..Se zice ca Domide si Boruga si-au pus jucatorii sa jure pe biblie ca „sunt curati”..
      Am fost multi aradeni si unul singur avea un radio-tranzistor unde Secosan transmitea meciurile diviziei B.Toti eram inghesuiti in jurul persoanei respective,ca sa ascultam rezultatul de la Petrosani…A fost sarbatoare mare dupa meci care s-a prelungit in noapte,cu toti jucatorii,familiile lor,la Perla Muresului…
      Mii si mii de kilometri in deplasari,unii nu au facut atatia pasi in viata…
      Nici acum nu lipsesc,in limita timpului disponibil dar macar am avut cui sa predau stafeta,in familie….
      Doamne ajuta sa nu ne mai treaca transpiratiile reci de acum si sa ne bucuram impreuna din nou!

      0
      0
      1. Unde mai punem ca mai și lucram și pe la servici eram mai tari ca ziariștii cu amănunte de la fatza locului Mulți arădeni fotbaliști și mai era câte unul ce se lasă rugat de la Strungul sa vina la UȚĂ. Cum era dacă va mai amintiți PETRESCU, un buldozer, nr. 9 și mai intervenea partidul. Nu era voie prin presa cu ieșiri din viata cluburilor, d-stra, acolo, puteți scrie o carte.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button