Fotbal feminin

Și, totuși, „leoaicele” joacă în Cupă miercuri: United Bihor nu a mai putut amâna „duelul” pentru la primăvară!





0-13 cu campioana Olimpia Universitatea Cluj, din cadrul ultimei etape a sezonului regulat al Ligii 1, părea să fie ultimul rezultat al fotbalistelor de la AC Piroș Security în 2022.  Însă, până la urmă, „leoiacele” primesc șansa să încheie pozitiv anul cu o calificare în optimile Cupei României și asta pentru că „oficialii” celor de la  Asociaţia Athletic CS United Bihor nu au reușit să amâne duelul până la primăvară.

Așadar, miercuri, de la ora 13,30, la Salonta, prim divizionara arădeană este chemată să-și respecte statutul de favorită în fața „lanternei roșii” din seria a 2-a a ligii secunde. Bihorencele, care se confruntă cu importante probleme financiare, nu au niciun punct din 9 meciuri și golaveraj -33. Cu toate astea,au dat două jucătoare la recenta acțiune a lotului național U17, de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, pe Higyed Ivett (2006) și Kovacs Viktoria (2007).

AC Piroș Security va aborda cât se poate de serios duelul, iar în acest sens președintele Pavel Piroș i-a schimbat pentru câteva sute de euro în plus biletele de avion ale portăriței egiptence, Maha Shehata. „Eram convinși că vom juca în Cupă doar la anul, Maha trebuia să plece deja acasă, acum am ținut-o la echipă, căci vrem neapărat să ne calificăm. Și așa avem destule probleme de lot, mai să jucăm fără portar ar fi trebuit. Vrem să încheiem pozitiv anul și apoi ne vom gândi ce avem de făcut pentru la primăvară”, anunță președintele grupării feminine arădene.

După meciul cu campioana, Bianca Granados a devenit și ea indisponibilă pentru următoarele săptămâni. Cauni s-a operat la claviculă, iar Bălaș a plecat din nou de la echipă.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button