UTA Arad

UTA e pe locul 15, dar Balint rămâne optimist: „Transmit un mesaj ferm, echipa se va menține în Liga 1!”





După runda din weekend, UTA a coborît din nou pe loc direct retrogradabil. FC U 1948 a câștigat derby-ul Craiovei cu Universitatea, iar arădenii au cedat clar, 1-4, cu Sepsi, condiții în care s-au întors pe fatidica poziție a 15-a.

În ciuda acestei situații, Laszlo Balint rămâne optimist, realizând și că echipa sa nu cu o formație ca Sepsi va trebui să lupte pentru salvarea de la retrogradare. „După o înfrângere usturătoare precum cea din meciul cu Sepsi, e clar că starea de spirit nu poate fi una foarte bună. Dar, e important să avem încredere în potențialul nostru, pentru că, analizând și datele, nu trebuie să neglijăm calitatea și valoarea adversarului de vinerea trecută. Am compărat un pic datele, inclusiv parametrii fizici și au fost foarte buni, de nivel european, aș putea spune. Sepsi are jucători cu o calitate individuală certă și o forță colectivă deosebită. Într-adevăr, rămâne o înfrângere usturătoare, rușinoasă, pentru care ne-am prezentat scuze în fața suporterilor și a tuturor celor care iubesc clubul, iar pentru noi e realitatea momentului în care ne aflăm, nivelul la care suntem. Pornind de aici, știm ce avem de făcut atât individual, cât și colectiv, ca să putem să scoatem echipa din această zonă a clasamentului. Pentru asta avem nevoie de încredere, de perseverență. E drept că nu există răbdare, avem nevoie de rezultate cât se poate de rapid, dar eu cel puțin transmit un mesaj ferm, până la finalul sezonului cu siguranță echipa se va menține în Liga 1”, a afirmat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

UTA joacă joi seara cu Mioveni, în Cupă, iar duminică are meci direct cu U. Cluj pentru ieșirea din zona direct retrogradabilă.

2 comentarii

  1. Nici nu veneai pentru un obiectiv vehiculat de cârcotași, adică retrogradăm iar reconstrucția e făcută de alții și gunoiul se bagă cumva sub preș…
    Ai multe de învățat ca antrenor dar ca și garant al corectitudinii și dăruirii pe teren al jucătorilor eu te susțin și sunt convins că vei salva UTA,iar jocurile de culise le interpretează fiecare cum îl duce capul…

    0
    0
  2. Respect, Gyuszi ! Ai susținerea multor arădeni. Sigur vei reusi să scoti „căruța” din mocirla asta în care s-a afundat. Clădește pas cu pas, pune-ti in aplicare ideile tale că ai o mentalitate bună.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button