UTA Arad

Amendat de club, Abeid l-a supărat și pe Balint: „Ceea ce a făcut el nu-și are locul într-un vestiar în care mergem pe niște principii și valori certe”





Odată cu revenirea pe teren a lui Marko Vukcevic, UTA părea să-și rezolve problemele pe care le-a avut în benzi, în defensivă, doar că Aly Abeid a călcat rău pe bec și – probabil – va mai apărea pe teren doar în 2023. Internaționalul din Mauritania l-a scuipat în față pe Aganovic la mijlocul reprizei secunde a partidei pierdute cu 4-1 de arădeni acasă, în Superligă, a fost eliminat de pe teren și riscă o suspendare de trei-patru meciuri.

Până una alta, fotbalistul de culoare a aflat că va fi amendat, iar Laszlo Balint i-a transmis – la rându-i – un mesaj public destul de dur. „Sorin Botiș i-a transmis un mesaj ferm din partea clubului, i-a adus la cunoștință faptul că va fi sancționat pecuniar destul de drastic, din ce știu eu. La rândul meu, i-am spus că sunt foarte supărat pentru că un gest ca cel pe care l-a făcut el nu își are rostul și nici locul într-un vestiar în care mergem pe niște principii și valori certe. Conștientizează și el acest aspect, și-a cerut scuze, nu e o situație favorabilă pentru noi. Această suspendare vine într-un moment în care ne confruntăm cu probleme în acea zonă, pe acea poziție, iar el va rămâne acasă și are un program foarte clar stabilit pe care îl va urma împreună cu jucătorii care nu fac deplasarea cu echipa”, a punctat antrenorul „roș-albilor”.

Automat, Mihai Dobrescu ar trebui să apară în echipă atât la Mioveni, cât și la Cluj, asta dacă Balint nu se gândește să-i ofere o șansă și lui Maxim, care a mai jucat fundaș stânga în amicalele verii sub comanda lui Ilie Poenaru.

5 comentarii

  1. Nu e loc de facut haz de necaz,la situatia in care ne aflam, dar are si noroc Abeid…Daca era in pandemie ar fi fost acuzat de tentativa de omor prin posibili Virusi Covid, la ce expectoratie i-a tras lui Aganovici…
    Oricum si in orice situatie,este impardonabil,gest de mahala.
    Sper ca nu va fi lasat sa plece in vacanta decat atunci cand li se da liber intregului lot…

    0
    0
  2. ABEID un jucator de baza in apararea UTA-ei . Trebuie sa isi schimbe comportamentul pe teren ,sa nu mai aibe aceste iesiri violente si sa isi stapaneasca nervii pt. ca, nu face bine nici lui nici echipei care avea nevoie de el pe teren . Sper ca, i-a venit mintea la cap si de acum incolo va fi OK pe teren !!!

    0
    0
    1. Pentru Cristian:
      Respect și fair-play față de adversar pentru că și adversarul are familie și joacă pentru a câștiga o pâine, agresivitate în joc până la limita regulamentului…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button