UTA Arad

După Popa, un alt fost arbitru recuzat de UTA conduce meciul de la Mioveni





Comisia Centrală a Arbitrilor are grijă să-i facă cât mai „plăcută” revenirea lui Laszlo Balint pe banca UTA-ei cu niște delegări inspirate. De trei „centrali” s-a plâns public antrenorul brașovean în precedentul său mandat la formația arădeană și toți au fost îl reîntâlnesc în debutul proaspetei aventuri în „alb-roșu”. După Marian Barbu, în deplasarea de la Ploiești și Cătălin Popa, în confruntarea de acasă cu Sepsi, la Mioveni, în disputa decisivă pentru calificarea în sferturile Cupei României Betano, va oficia Andrei Antonie. Arbitrul bucureștean fusese recuzat de „Bătrâna Doamnă” la începutul anului trecut, la „pachet” cu Popa, pentru o prestație cu probleme într-o partidă de la Iași.

Într-adevăr, de atunci, Antonie i-a mai arbitrat pe utiști și nu a făcut-o rău, doar că petele trecutului rămân. Mâine seară, „fluierașul” din Capitală va asistat de un alt bucureștean, Radu Ghinguleac și Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă este Bogdan Dumitrache, din București. Meciul are parte și de asistență VAR, din partea lui Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe) și Alexandru Vodă (Alba-Iulia).

Notele arbitrilor le dă Alexandru Deaconu, chiar șeful VAR din România, iar delegat de joc va fi Mihai Andrieș, din București.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button