Baschet

Baschetbalista Magda Ciubăncan își petrece Crăciunul în cantonament cu naționala U16!





Fostul jucător al UTA-ei, Marius Ciubăncan, e un tată fericit. După ce băiatul său David (18 ani, în prezent fotbalist la Unirea Ungheni – seria a 9-a ) a fost convocat de Alexandru Pelici la naționala României de fotbal sub 19 ani pentru un stagiu de pregătire și amicalele cu Unirea Constanța și Progresul Spartac, ieri a aflat și că și fiica sa va merge „sub tricolor”.

Magda Ciubăncan a împlinit 15 ani pe 8 noiembrie și e baschetbalistă la clubul CSȘ Gloria Arad, unde e pregătită de Cristina Tămaș și Cristian Bondor. Practic, Magda își va petrece Crăciunul la lotul național U16, care efectuează un stagiu de pregătire între 19 și 26 decembrie, la Pitești.

”Ne bucurăm că anul 2022 a fost un an excelent din punct de vedere al rezultatelor și munca profesorilor și sportivilor face ca numărul legitimaților CSS Gloria Arad convocați la o acțiune a unui lot național să ajungă la 10. Copiii au nevoie de susținere pentru practicarea sportului de performanță și îi așteptăm pe toți cei care pot să ajute să ni se alăture” – e mesajul grupării arădene conduse de Paul Barta.

Un an de …10 internaționali la CSȘ Gloria!

Clubul arădean încheie un 2022 extrem de prolific, atâta timp cât la competițiile oficiale naționale a obținut prin sportivii săi nu mai puțin de 42 de medalii: 11 de aur, 19 de argint și 22 de bronz. Totodată, la loturile naționale au fost convocați nu mai puțin de zece sportivi, după cum urmează: Mihai Motorca, Vanessa Oriaku (atletism), Luca Hanciuța, Matei Kunszabo (judo), Ionuț Gherman, Lucas Toc (kaiac), Anna Maria Hotăran, Vlad Petrean, Daniel Rus (lupte) și Magda Ciubăncan (baschet). Cel mai probabil, la finalul lunii ianuarie 2023, conducerea CSȘ Gloria va organiza și o gală de premiere a performerilor săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button