UTA Arad

Coza, abonat la meciurile stagionale ale UTA-ei cu echipele din Cluj! Popa și Barbu nu lipsesc de la „ciocnirea” cu „U”!





Poate cel mai important rezultat obținut de UTA în acest sezon a fost acel 1-1 cu CFR Cluj, de la Arad, prilej cu care Ionuț Coza a arbitrat primul său meci de pe noua arenă „Francisc Neuman”. Duminică, „centralul” din Cernica (Ilfov) îi fluieră pe „roș-albi” în meciul cu cealaltă echipă din orașul de pe Someș, Universitatea, ce va avea loc pe „Cluj Arena”.

Va fi a șasea partidă pe care Coza o va arbitra pe „Bătrâna Doamnă” pe un teren străin, iar palmaresul e perfect egal. Au fost victoriile cu 1-0 cu Voluntari și FC Argeș, remiza 0-0 cu Astra Giurgiu și eșecurile cu 2-1, la Voluntari, respectiv 0-1, de la Botoșani (în play-out). Toate au avut loc în precedentele două sezoane ale Ligii 1.

Mâine, la Cluj, începând cu ora 14,30, asistenții lui Coza sunt Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Marius Marchidanu (Brăila), iar rezervă – Cătălin Popa, nimeni altul decât piteșteanul care a condus UTA – Sepsi 1-4, cu eliminarea lui Aly Abeid, din minutul 69. În Camera VAR, ia loc un alt arbitru cu „lipici” la meciurile complicate ale arădenilor, Marian Barbu, din Făgăraș, alături de Gabriel Stroe, din Pitești.

Notele arbitrilor cad în sarcina bucureșteanului Corneliu Fecioru. În fine, observator de joc este Romulus Chihaia, tot din capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button