UTA Arad

Otele și-a pus cenușă în cap după remiza UTA-ei la Cluj: „Sunt direct răspunzător, nu am reușit să marchez din situații clare”







UTA a remizat, 0-0, la Cluj, cu Universitatea și rămâne pe poziția a 15-a, direct retrogradabilă din Superligă. Arădenii au jucat mai bine decât gazdele în prima repriză, când au și avut trei-patru ocazii de gol. Două dintre ele i-au aparținut lui Philip Otele, după pasele lui Vukcevic, însă, mai întâi, nigerianul a preluat greșit din poziție ideală, iar apoi a întârziat finalizarea și a fost blocat de Vlădoiu.


La final, mijlocașul de bandă al lui Laszlo Balint și-a pus singur „cenușă în cap”. „Eu cred că meritam să câștigăm, iar dacă e să fiu cinstit sunt direct răspunzător de soarta partidei. Șansa nu mi-a surâs, nu am reușit să marchez din situații clare, port răspunderea. Nu am ce să fac decât să merg înainte, trebuie să fructific șansele care mi se oferă, așa cum au fost cele de azi, altă variantă nu există”, a spus Otele la flash-interviuri.


Meciul de pe „Cluj Arena” s-a disputat pe un gazon impracticabil, pe care în special jucătorii de atac nu se pot simți prea bine. „Trebuie să te adaptezi, așa fac jucătorii profesioniști. Din păcate, astăzi nu am reușit să fac cel mai bun meci. Trebuie să-mi îmbunătățesc jocul și eu și colegii mei ca să fim mai buni”, mai susține fotbalstul de 23 de ani sosit la UTA în iarna anului trecut de la Kauno Zalgiris (Lituania).

Remiza nu schimbă situația din clasament a arădenilor, care ar lua drumul eșalonului secund dacă astăzi s-ar trage concluzia peste sezonul 2022-2023 al Superligii. „Suntem mai mult decât dezamăți de poziția din clasament. La jucătorii pe care îi avem, la calitățile lor, nu trebuia să fim acolo jos, dar asta este realitatea, trebuie să-i facem față. Tot noi trebuie să o scoatem și să urcăm în clasament”, încheie Otele, este cel mai bun marcator al arădenilor, alături de basarabeanul Virgiliu Postolachi, cu patru reușite.



6 comentarii

  1. Copilul munceste,chiar daca uneori in gol si pare dezordonat tactic dar este de baza.Iese foarte usor dintre adversari,chiar si dintre 2-3 deodata,deci factor destabilizator pentru o defensiva nevoita sa faca dublaj doar pentru el.
    Partea negativa dar remediabila este ca incearca uneori o „bicicleta”in plus sau este prins „pe calcaie” la repliere..
    Nici un fel de problema ca a ratat astazi,ii dorim sa se revanseze contra rapidului…
    Bafta,sanatate si hai Otele cu golurile importante!

    0
    0
  2. Cind l-am vazut jucind pentru prima oara sub tricoul UTA-ei am crezut ca este jucatorul exploziv de care aveam mare nevoie si care poate face diferenta pe tabela de marcaj de unul singur.

    Pentru o vreme evolutiile sale au fost promitatoare avindu-l alaturi pe Roger sau pe Cardoso, dar cind acestia au plecat la un salariu mai mare, iar Otele a trebuit sa i-a tot jocul pe cont propriu in faza de atac, a parut de multe ori confuz si a abuzat un pic prea mult de posesia balonului cautind in zadar acea pasa decisiva catre un atacant capabil sa inscrie.

    In ultimele doua jocuri ale UTA-ei am observat o crestere evidenta in jocul sau (efectul motivational si directiile clare de actiune trasate de Balint ?). Sa nu uitam ca este inca un jucator foarte tinar, talentat cu certe calitati. Banuiesc ca are nevoie de jucatori cu viteza de executie superioara si calitati tehnice certe in jurul lui? Eu unul l-as incerca pe Abeid ca mijlocas stinga linga el sau chiar pe Jobello pe care am inteles ca Otele il prefera.

    Incepe sa se vada in teren si talentul incontestabil a lui Rares Pop. Conditia fizica a acestuia trebuie imbunatatita treptat daca vrem sa-l avem in teren pentru + 90 minute.

    Vuckcevic are potential ofensiv bun, eu unul l-as incerca la mijloc sau chiar ca aripa dreapta daca Batha ar fi decent ca fundas dreapta. Batha imi aduce aminte foarte mult de Gabi Biro !

    0
    0
  3. Piața transferurilor și U TA. Fluctuații de form sau locurile periculoase în clasament, sunt ecouri târzii ale calității la transferuri Din capul locului sunt lucruri prin care trec cei mai mulți competitori. Tocmai ca nu e un domeniu de știință exacta. A trecut vremea când lotul era făcut majoritar autohton, doi, trei jucători de reevaluat plus ceva dintre promisiuni pe termen scurt. Putini rezista la schimbări masive și putini la schimbări de antrenori și idei Se vede în timp, și aici intervine o reechilibrare valorica cu unul, doi jucători de excepție. Exemple ar fi ori un stoper de netrecut, portar imbatabil sau vârf de 12 goluri. Cine e la UTA, pe acest post.? ” Cum se face nu știm, și încercăm sa facem din ce este ceva sa semene.

    0
    0
  4. Otele mai mișcă ceva dar Postolachi de cite ori a atins mingea de cînd a intrat pe teren ? Dăo drakului de treabă dacă și asta e fotbalist cu tot cu școala lui la PSG . E doar o dezamăgire .

    0
    0
  5. Problemele se coboara din nou mai jos de ghetele fotbalistilor…Astazi,pe la 10,am trecut pe langa stadion..Bineinteles ca alb complet si bocna!Nici nu m-as fi asteptat ca instalatia de degivrare sa functioneze,macar pe fasii,asa cum se poate…Da-l incolo de meci cu rapidul…
    Acum sa-i aud pe politicieni si pe cei de la capusa RECONS cam cu ce explicatii puerile vor iesi….Oricum,la ce si-au auzit ultima data pe FN,curand nu vor mai calca probabil pe acolo,doar daca in loc de obraz au soric gros(mai mult ca sigur)..

    0
    0
  6. 1. Despre Otele : Jucatorul a ramas singurul atacant care poate dribla si destabiliza in pozitia 1/1…dar ajunge greu si extenuat in fata portii, de aici ratarile ( Jobello ma deceptioneaza). Cu Roger, Miculescu si Cardoso , linga el..era mai simplu, nu doar el aducea si incerca intrarea in careu. Imi pare singurul care poate produce o surpriza, dar UTA aduce prea rar mingea in careu. 2.R Pop…nu prea poate fizic,( ” tine ” ..cel mult o repriza)..el prewa crud, el ar putea fi bun peste 1-2 ani, daca UTA rezista, acum s-ar cere jucatori under 21 cu variante si in aparare ( portar, fundas lateral) , nici Cibi nu este fizic ..de prima liga. 3. As transfera un portar inalt, un mijlocas la inchidere ( mai inalt decit Batha sau Cascini) si un atacant tehnic si iute…asta daca se poate . 4. UTA are nevoie de victorii..” ca de aer”. La Cluj echipa ” a vrut” dar in atac nici …nu prea stie, nici nu prea poate, un gol luat prabuseste rezultatul. Deci atacul e slab. Keseru, mult sub asteptari, …, Postolache primeste mingea doar de la piept…in sus, Stahl joaca liniar , e firav, ineficient,.. mijlocasii centrali nu ies ” de la cutie „, pentru ca…fundasii centrali sint lenti si nu avanseaza la faza de atac…nici ei. Greu de schimbat aceasta stare, nici in trecut Balint nu a stralucit in joc de atac combintiv si ..cit de cit ..eficient. Va fi greu…fara victorii sa speram la ceva bun.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button