UTA Arad

Rapidul o bate pe Petrolul, dar îl pierde pe Kait înainte de vizita la Arad







Rapid a învins-o pe Petrolul Ploiești, scor 3-1, în etapa a 20-a din Superliga și încheie seria de trei meciuri fără victorie chiar înainte de deplasarea de la Arad. Eroul giuleștenilor a fost croatul Marko Dugandzic, care a marcat în minutele 9 (din penalty) și 72, în timp ce cealaltă reușită a trupei bucureștene a fost semnată de Pănoiu, în cel de-al patrulea minut de prelungire. Gicu Grozav a dat iluzia unui rezultat pozitiv cu golul din minutul 60. Ambele formații au ratat câte un penalty, prin Ioniță II (min. 36), respectiv Țicu (min. 40).


Adi Mutu a jucat cu: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais – Kait, Crepulja (67 Crepulja), Emmers – A. Sefer (83 Pănoiu), Dugandzic, Al. Ioniță II (75 Ignat), Kait încasând cartonașul galben ce-l suspendă pentru meciul cu UTA, de duminică, de la ora 20,30. Tot suspendat este atacantul Vojtus, care a fost eliminat în meciul de Cupă, de la Cluj, cu U., în timp ce Luckassen și Papeau sunt accidentați de mai mult timp. Vorbim despre trei fotbaliști ofensivi, dar Rapidul are destule variante pentru un atac puternic contra „Bătrânei Doamne”. Totodată, fundașul Dussaut si mijlocașul Marzouk au dispărut din „peisaj” de mai multă vreme și e greu de crezut că vor veni la Arad pentru ultimul meci al anului al celor de la Rapid și UTA.


Clasamentul la zi în Superligă arată astfel:

 



FOTO: prosport.ro

 

16 comentarii

  1. Aparent, fără mare importanta pentru UTA. În realitate plina de date, mai ales pentru specialiști. Puncte multe de interes. Ce reprezinta Rapid la moment, pe cine pune preț, ce dorește ca targhet. Ca și noi vor mai mult, ca și la noi freamătă tribuna, ca și noiau și ei piese de schimbat Au patru, cinci inși care nu coboară ștacheta valorica. De ajuns pentru o victorie, ca aceasta cu Petrolul, pe care îl vrem îndârjit acasă cu Craiova lui Mititelu Deja dorim ca la biliard. O bila lovește alte doua care de fapt schimba direcția la o a treia.!! Au și ei multe puncte slabe unrezumat ar fi punctele slabe ale lor cu cele slabe ale noastre. Speram totuși la un meci de valoare, indiferent de rezultat, și care ar mai atrage ceva priviri la Digi, și care ne ocolește. SIpe merit dar de cele mai multe ori nejustificat

    0
    0
    1. Gavriluță ar fi momentul să luăm 3 pct, mai este juma de campionat, vom fi bine, poate cu noroc vom fi în finala cupei, forza uta oriunde, oricând ?️?

      0
      0
      1. Oricum, oriunde, oricine, oricând dar mai ales oricât, nea Halba!
        Hai UTA!

        0
        0
      2. Ce vrei pixie, chiar ești enervant, vrei să te caut, ori mă cunoști, ori ești prost, ?️?

        0
        0
      3. Urat va mai știți exprima, stimabile! 7 ani de acasă, maestre Oricând, oricum, oricât( mai ales), orice, Orion, Orinoco,origami.

        0
        0
  2. Este situație extrema, Vanter, și aici cam se câștigă. Punem și 5% de la arbitru. Aradul e totuși centru fotbaliști revitalizat pe harta, în privința publicului. Restul se rezolva. Conducere, jucători etc.

    0
    0
  3. Momente delicate dar foarte importante cu doi adversari grei…rapidul care acum vine cu moral dupa victoria cu gazarii dar si impotriva un adversar mai greu.. eterna suprafata de joc execrabila!!!(de observat ca in Giulesti se schimba deja gazonul la doar cateva luni)..
    3 puncte comparabile acum cu un trofeu pus sub bradul de Craciun…
    Sa speram ca vor fi sub bradul nostru!

    0
    0
  4. Rapidistii trecuți prin Arad, ar fi pacifist, contaminind și pe ații. Dacă nu o fi vreun,, tradator ” Toate cu o unica condiție. Lupta draconic în teren. Astfel rapidistii, în fata galeriei lor sa argumenteze ,, Nu ați văzut ca luptau ca dracii” !!

    0
    0
  5. Dacă ne bat si acuma inseamnă că nu-i valoare si nici putință in lot. Rapidul a jucat două meciuri după noi, de duminică incoace. Cu un teren mocirlooooos, normal ar fi ca să fim mai bine fizic și să-i batem. Poate fi terenul un aliat, nu ne mai interesează, trebuie bătuți. Sperăm să nu se adapteze mai bine ca noi la mocirlă, cum a făcut-o si Sepsi.

    0
    0
    1. Unde vezi tu ca Rapid a jucat doua meciuri dupa noi de duminica incoace ? E doar meciul cu Petrolul de ieri

      0
      0
      1. Mi s-a părut că au jucat duminică seara turneul ăla cu Fiorentina si Dortmund

        0
        0
  6. Un meci de 1 x 2, oricare dintre echipe pot obtine victoria s-au meci egal. Ca, UTA. ,baietii ca, sa castige acest meci ,pe langa ca, trebuie un efort maxim de efort pe teren si greseli cat de putine in aparare si la mijlocul terenului, ei trebuie sa faca pe dracu in patru si sa dea gol, goluri cand au ocazii nu sa se rateze in ultimul hal cum a fost cu U, Cluj pt. ca, altfel te taxeaza rapidistii si le va fi foarte greu sa revina pt. a scoate un rezultat bun. Sper ca, rezultatul sa fie in favoarea echipei noastre UTA Arad si atat baietii cat si noi suporterii sa avem sarbatori mai fericite !!! FORTA UTA Arad, HAI BAIETII si NU NE MAI DEZAMAGITI !!!

    0
    0
  7. Apararea noastra conform statisticii la zi, penultimul loc din Superliga cu 28 de goluri primite, pe acelasi palier cu FC Arges. Doar Mioveni si Botosani sint sub noi cu 33 de goluri incasate. Prioritatea nr 1 la transferurile din iarna !

    Atacul cu doar 17 goluri inscrise pina acum, pe acelasi palier cu Botosani, este doar bun pentru baraj de mentinere in Superliga. Doar Arges, U Cluj si Mioveni sub noi. Prioritatea Nr 1 la transferurile din iarna.

    Meciul cu Rapid pare a fi ultima oportunitate pentru componentii lotului care inca doresc sa continue la UTA.

    0
    0
  8. Bine zis COCO, TRANSFERURILE PRIORITATEA nr. 1, altfel UTA. este in pericol mare la retrogradare !!! UTA. nu are voie sa piarda meciul cu rapid , FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  9. Aoleu,boi ce limba vorbiti ?! Jumatate germana,restul romana ?! Nu inteleg nimic din dialogurile voastre. Ciudati mai sunteti. Dar ,pe romaneste ,ca sa ma intelegeti : Rapidul bate uta,restul nu conteaza. Voi va duceti in liga B si pe stadionul ala ,numit si Curculglobus veti avea dueluri cu fratii vostri de la csa armata U.M . 01102

    0
    0
  10. Bai JOHN cum te cheama,tu vorbesti sanscrita !!! Daca esti rapidist s-au anti UTA., dute pe saiturile rapidistilor . Si daca o sa castige UTA. , o sa mori de oftica. O sa aiba rapidul tau palmaresul UTA-ei cand o zbura porcul !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button