UTA Arad

Balint nu a înțeles delegarea lui Bîrsan și avea o altă propunere pentru UTA – Rapid: „Cu Istvan Kovacs s-ar fi eliminat orice discuții” + FOTO





Rapidul a primit cel de-al 8-lea penalty stagional la Arad, cu ocazia remizei cu UTA, scor 1-1. Maxim a intervenit imprudent la Grigore, iar Dugandzic a marcat de la punctul cu var în cel de-al 7-lea minut de prelungire.

Dacă lovitura de la 11 metri nu poate fi contestată, lovitura liberă ce a precedat faza, ce s-a soldat și cu ieșirea lui Benga pe marginea terenului în urma loviturii primite în figură de la Sefer, e dubios acordată de Marcel Bîrsan. Până la urmă, delegarea unui „central” din București, la meciul unei echipe bucureteștene, disputat tocmai la Arad, e cel puțin neinspirată din partea CCA.

Chiar Laszlo Balint a recunoscut că nu a înțeles opțiunea pentru Bîrsan și chiar a avut o altă propunere pentru ceea ce a fost, până la urmă, cel mai interesant meci al rundei prin prisma rivalității dintre cele două formații și suporterii lor. „Nu vreau să mă leg de acest aspect al arbitrajului,doar că am fost surpins de această delegare. Am văzut că domnul Istvan Kovacs a arbitrat un meci care nici pe departe nu se apropia ca miză (n.a. Petrolul – FC U Craiova, 1-1) și încărcătură de meciul nostru cu Rapid. Nu comentez eu deciziile celor care fac delegările, dar consider că s-ar fi elimiant multe discuții. Vor apărea discuții, iar eu nu vreau să mă bag în ele, eu vreau să vorbesc doar despre echipa mea. Spun doar că, probabil, nu ar fi fost niciun fel de comentariu dacă arbitrii ar fi fost delegați invers”, a precizat antrenorul UTA-ei.

În schimb, Adrian Mutu nu a avut absolut nicio problemă cu delegarea lui Marcel Bîrsan. „Nu cred că arbitrul a fost de partea noastră, cred că a arbitrat bine. Adică, nu au fost greșeli majore, cred că la 11 metri nu avem dubii. Eu cred că a fost și toată lumea spune că a fost. Știu că e dureros când ești egalat în ultima secundă, mai ales pentru suporteri, dar ăsta este fotbalul. Să nu uităm ce finală (n.a a Campionatului Mondial) am avut mai devreme, când lucrurile erau la alt nivel de presiune”, a menționat tehnicianul Rapidului.

Galerie foto de la meciul UTA – Rapid 1-1, semnată Claudia Carp

 

12 comentarii

  1. A fost 11 m pe dreaku ! In veci noi nu am fi primit un 11 m in minutul 97 pe terenul lui cRapid ! M-am saturat de toti buCURestenii astia !

    0
    0
  2. Am inteles ca Ovidiu Hategan revine in iarba…Ia sa vedem daca va fi delegat „intamplator” la un meci al UTA-ei prin Bucuresti?????

    0
    0
      1. @Dixie….stii sah?Pana Hategan va fi delegat la un meci al UTA-ei,putem juca la nesfarsit in parc…

        0
        0
  3. Ce ne-a făcut arbitrul ăsta…probabil că îl va chema Șucu la birou azi. Un punct pentru rapid cât arbitrul din bucuresti de mare. Rusine!

    0
    0
      1. Un penalty clar la un hent in careu in prima repriză. Am văzut o filmare de la un suporter cum un rapidist, cred că e Săpunaru, își respinge mingea in mână. Jucătorii de la UTA erau cu mâinile pe sus, penalty clar. Arbitrul trebuia să verifice VAR-ul. Hent, heeeeeeeeeeenț clar in careu.

        0
        0
      2. Dacă un jucător aflat în propria suprafață de pedeapsa respinge mingea cu piciorul direct în propria mână departată de corp arbitrul trebuie sa lase jocul să continuie

        0
        0
      3. depinde cât de aproape este. La acea fază e distanța destul de mare si după părerea mea e penalty clar. Urmăreste spre sfârsitul primei reprize, era deja 1-0. problema este că dacă era la careul nostru acea fază sigur mergea la VAR si dicta penalty. Asta ne doare că arbitrul nu are aceeași măsură. Pe noi mereu ne pișcă, așa încât să pierdem puncte.

        0
        0
    1. Nu ti-a facut nimic foarte grav,cu exceptia a doua posibile cartonase rosii la intrari asupra lui Otele dar si acelea la limita galbenelor acordate…Mai mult rau intentionat a fost tusierul de pe partea T1…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button