UTA Arad

Otele e noul golgheter din Superligă al UTA-ei: „E dureros să pierzi puncte în ultimul minut, dar se mai întâmplă și astfel de lucruri în fotbal”





Philip Otele a devenit golgheterul UTA-ei în Superligă cu reușita din minutul 40 al partidei cu Rapid. Nigerianul a urmărit o pasă lungă trimisă de Ubbink și a împins balonul în plasă, profitând de nesincronizarea dintre portarul giuleștenilor, Horațiu Moldovan și fundașul dreapta Claudiu Belu-Iordache.

La cum s-a desfășurat repriza secundă, părea că reușita africanului va fi singura a partidei, însă Rapidul a egalat în al șaptelea minut al prelungirilor, printr-un penalty transformat de Dugandzic. „E dureros să pierzi puncte în ultimul minut, e clar că trebuie să ne îmbunătățim jocul de la meci la meci. Se mai întâmplă astfel de lucruri la fotbal, nu ne rămâne decât să muncim împreună în continuare” a declarat Otele la finalul meciului cu giuleștenii.

Ca de obicei în sezonul rece, suprafața de joc de pe „Francisc Neuman” lasă mult de dorit, aspect sesizat și de ambii antrenori la final, însă fotbalistul de bandă nu dă vina pe gazon pentru punctele pierdute. „Dacă gazonul este prost sigur că toți jucătorii au de suferit, nu putem da vina pe el. Nu contează starea lui, trebuie să câștigăm meciuri indiferent cum este starea terenului” e de părere Otele.

Cu reușita de astăzi, fotbalistul de 23 de ani a ajuns la cota 5 în Superligă și l-a depășit pe Virgiliu Postolachi în topul marcatorilor UTA-ei: „Cu cât marchez mai mult, cu atât îmi ajut mai mult echipa. Ăsta este rolul meu ca atacant și sper să o fac și în continuare, pentru că vreau să o văd pe UTA pe un loc mai bun în clasament.”

Transferat în ianuarie de arădeni, Otele a marcat 10 goluri în cele 39 de partide disputate în tricoul „roș-alb” în toate competițiile. În momentul schimbării sale cu Jobello, nigerianul a fost aplaudat de întreg stadionul, pentru imensa risipă de efort, dar și realizările sale în – probabil – cel mai bun meci al său la UTA.

Un comentariu

  1. Consecintele delegarii unor arbitri consateni…Bietul Otele era cat pe aici sa iasa dezmembrat de pe teren…Doua intrari de rosu direct asupra lui,pe tendonul aceluiasi picior…Da’de unde????Cine sa le dea???

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button