Volei

„Garda verde” a fost la putere la Gala ProVolei Arad: Doi campioni naționali de cadeți sunt sportivii anului!Într-un cadru interesant, respectiv sala de sport a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Arad (Gen. 18), a avut loc, după doi ani de absență, Gala Provolei Arad. Au participat sportivii și antrenorii clubului, însoțiți de părinți, prieteni, rude și reprezentanți ai presei sportive din Arad. Bineînțeles, nu a lipsit Moș Crăciun! Acesta a împărțit cadouri, constând în dulciuri și sucuri, tuturor participanților, iar cei mai merituoși au fost premiați cu sume în bani.


Printre aceștia se numără antrenorii echipelor de fete și băieți, dar și componenții echipei de volei seniori, ocupantă a locului 3 în seria de Vest a Diviziei A2. De asemenea, au fost premiați cu bani și sportivii care s-au clasat pe podium în cadrul Campionatelor Naționale de Volei pe Plajă: Bula Victor/Pavel Daniel – locul 3 la CNVP categoria cadeți; Ispas David – locul 2 la CNVP categoria speranțe; Botescu Giulia – campioană națională la CNVP categoria cadete; Bilțiu Andrei/Onofrei Adrian – campioni naționali la cadeți si vicecampioni naționali la juniori. Aceștia din urmă, Andrei Bilțiu și Adrian Onofrei, au fost declarați sportivii anului 2022 în cadrul CS ProVolei Arad.


Andrei Bilțiu și Adrian Onofrei au fost declarați sportivii anului 2022

Gala clubului arădean – care s-a remarcat prin media extrem de scăzută a vârstei practicanților – a avut și un moment artistic, fetele oferind un colind pe teme voleibalistice. La final, președintele CS Provolei Arad, profesor Radu Sabău, a mulțumit Primăriei Municipiului Arad și Consiliului Județean Arad, care prin Centrul Municipal Cultural Arad, respectiv Centrul Cultural Județean Arad, sprijină dezvoltarea voleiului în municipiul și județul Arad. Acesta a mulțumit de asemenea sportivilor pentru rezultatele obținute și a urat tuturor celor prezenți și iubitorilor voleiului, „Sărbători fericite, La Mulți Ani cu sănătate, bucurii și împliniri!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button