UTA Arad

UTA revine pe gazon în Superligă pe 22 ianuarie, Balint a vorbit despre meciul de la Craiova ca despre o adevărată finală!





Nici bine nu s-a încheiat ultima etapă a anului în Superligă, căci LPF-ul le-a comunicat programul combatantelor la revenirea din scurta vacanță de iarnă. Mai precis, runda cu numărul 22 se va disputa între 20 și 23 ianuarie și începe la Cluj și se va termina la Ovidiu, cu marele derby Farul – CFR Cluj.

UTA va intra în arenă duminică, 22 ianuarie, pe arena „Ion Oblemenco”, în ceea ce Laszlo Balint numea o adevărată finală. La Craiova, arădenii sunt așteptați de FC U 1948, formație aflată și ea în zona periculoasă a clasamentului, împotriva căreia UTA a obținut ultimul succes pe teren propriu în Superligă. Pe 26 august, „roș-albii” câștigau cu 2-1, după reușitele semnate Otele și Postolachi, pentru olteni punctând Iancu.  Astăzi, formația preluată de Nicolo Napoli are cu 4 puncte mai multe în clasament decât UTA și se află pe poziția a 10-a, de pe care evită și barajul.

Până la confruntarea din Bănie, UTA mai dispută două amicale în Antalya, acolo unde se va cantona între 4 și 14 ianuarie. Primul e programat cu nemții de la TSV 1860 Munchen, iar pentru al doilea se caută încă adversar. Iată cum arată tabloul rundei cu numărul 22 al Superligii:

Vineri, 20 ianuarie

Ora 17.00 Universitatea Cluj – FC Voluntari

Ora 20.00 FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sâmbătă, 21 ianuarie

Ora 17.00 CS Mioveni – FC Petrolul Ploiești

Ora 20.00 FC Botoșani – Universitatea Craiova

Duminică, 22 ianuarie

Ora 15.30 FC U Craiova 1948 – UTA Arad

Ora 20.45 FC Hermannstadt – FCSB

Luni, 23 ianuarie

Ora 17.00 Chindia Târgoviște – FC Argeș

Ora 20.00 Farul Constanța – CFR 1907 Cluj

Partidele vor fi transmise în direct de DIGI SPORT, PRIMA SPORT și ORANGE SPORT.

3 comentarii

  1. Cand imi amintesc cate puncte s-au risipit mult prea usor pe Apa Sambetei,ma ia cu draci…
    O regrupare de moral,jucatori si o pregatire perfecta ne pot da mult asteptatul restart pentru ca echipa nu arata a retrogradare..Meciuri si puncte mai sunt multe doar ca trebuie puis osul ca si cum ar fi fiecare joc ultima sansa!
    Mult succes,vacanta placuta,Sarbatori Fericite si multa sanatate tuturor!

    0
    0
  2. Ai dreptate echipa nu arata de retrogradare, dar asta se vede de câteva meciuri, parca arata mai mult de cât a arătat.

    0
    0
    1. Intr-o vreme chiar viitorii nostri adversari nu aratau nimic pe teren, dar si-au revenit. In joc dam si noi semne de revenire, sunt convins ca or sa apara si rezultatele.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button