UTA Arad

UTA – în „careul de ași” al echipelor din Superligă cu cei mai mulți spectatori!





Liga Profesionistă de Fotbal a publicat pe pagina de Facebook a Superligii topul echipelor cu cei mai mulți spectatori din acest sezon. Vicecampioana FCSB domină ierarhia, cu 133.778 de privitori adunați în total la meciurile de pe teren propriu. Urmează CS Universitatea Craiova și Rapid și ele cu peste 100.000 de spectatori în total la meciurile din acest sezon. Top 5 este completat de UTA și Petrolul. FCSB are cea mai mare medie de spectatori pe teren propriu, 12.161 / meci, dar trebuie să ținem cont că își dispută meciurile pe cel mai mare stadion din România, Arena Națională, cu o capacitate de 55.000 de locuri.

Rapid și UTA stau cel mai bine în raportul asistență / capacitate stadion

Rapid și UTA stau cel mai bine în raportul asistență / capacitate stadion. În Giulești vin, în medie, 11.555 de oameni la meciurile de pe teren propriu, în condițiile în care arena are o capacitate de 14.000 de locuri. Iar la UTA sunt 8.465 de oameni în medie, deși capacitatea Arenei Francisc Neuman este de numai 11.500 de locuri. Cele mai bune asistențe stagionale pentru gruparea „roș-albă” au fost la meciurile cu FCSB, în Cupă, CFR Cluj și CS U Craiova, în campionat, ocazii cu care s-a trecut pragul celor 10 mii de spectatori. Top 5 a fost completat de partidele cu Petrolul și U. Cluj.

Așadar, la bine, la greu, suporterii UTA-ei au rămas alăruri de favoriți, care le dau foarte multe emoții la trecerea între ani. După 21 de etape, echipa arădeană este pe loc direct retrogradabil (15), iar partea a doua a sezonului, în care e inclus și play-outul de 9 runde, se anunță pe muchie de cuțit.

 

10 comentarii

  1. La nivel de spectatori( ca număr cel puțin) in careul de ași. Ca loc în clasament, mult sub nivelul marii, cum se spune.
    Un raport invers proporțional care vorbește de la sine și despre lipsa de profesionalism a unei conduceri, care de ceva vreme , nu prea mai face priză cu realitatea.

    0
    0
    1. Corect spus.

      Stai ca imediat apar postacii lui falca care ne spun ca asta e UTA lor si ca noua nu ne este bine cu Meszar si gasca de muls banii..?

      Mie scarba de astia, care scriu la comanda pt 1 kg de zahar si 1 l de ulei.

      0
      0
  2. Pacat ca conducerea actuala nu are mentalitatea si maturitatea de a face un pas in spate pentru a lasa clubul sa evolueze .
    Sunt sigur ca exista solutii , dar nu se vrea.
    Pacat …

    0
    0
  3. nu il cunosc personal nici pe Meszar nici pe falca(pe ăsta chiar îl detest, mi-e greață cand il văd) dar adevarul e că fără cei doi UTA era acum acolo unde e fc bihor sau Gloria Bistrița (care a murit in aceași zi cu vechea bătrâna doamnă) . suporterii se vede si la poli si oriunde, nu pot trece de un anumit nivel, fără banii primăriei care au venit an de an de când s-a inființat acest club (2013) mult lăudatul (pe bună dreptate) Bolojan nu a dat nici un ban la fc bihor!

    0
    0
      1. Hai sa-ti spun ceva ca sa te lamuresc de ce nu atrageti multa lume la initiativele voastre: aveti comportament tipic romanesc, ca sa fiu in exprimarea ta, adica iesiti in strada si strigati „hotii, hotii !” si vreti sa va creada lumea fara sa fi fost dovedit de vreun organ abilitat sau autorizat sa o faca…adica, intre voi si Sosoaca nu exista diferenta, in modul de manifestare.
        Apoi, daca cineva nu va crede, atunci deveniti ofensatori si agresivi.
        Si nu in ultimul rand, si altii au dubii in privinta voastra, nu numai voi in privinta conducerii clubului, adica cum de s-a umflat fasolea atunci cand au venit „cei 4”, de ce nu mai devreme ? In alta ordine de idei: daca Meszar (si sefii sai) acceptau sa dea clubul la „cei 4”, atunci voi inchideati ochii iar Meszar nu mai era hot ?…caci ati pus acuzatiile pe masa doar atunci cand Meszar a oprit discutiile. Oare sunteti onesti sau faceti niste jocuri ?
        Deci, aveti de convins lumea, insa prin modul in care v-ati manifestat pana acum, nu sunt sanse.

        0
        0
      2. Ești in eroare totală, nu fac parte din galerie, sau alte forme de organizare,sunt doar un simplu om de pe stradă, iar dacă vrei dovezi ,iti spun doar atât, clubul UTA primește in jur de un milion de euro pe an din bani publici, pe care ai administrează un om care nu are nici o functie oficială in club,in orice societate normală acest aspect era măcar anchetat de organele abilitate.

        0
        0
      3. Intreb inca o data: de ce n-a fost ridicata problema asta mai devreme, adica cu 1-2-3 sezoane mai devreme ? Situatia asta a fost girata de la inceput de catre SCU, iar acum ataca tocmai ceea ce au girat ei…cu alte cuvinte, am avut mare incredere in SCU, ca si garant ca lucrurile merg bine si sunt corecte, ca sa ma trezesc ca se intorc dintr-o data 180 de grade in circumstante noi de interese, de ce nu ne-au anuntat din timp, ci doar acum cand s-au suparat si aduc acuzatii care nu sunt probate ?…nu este confuzant, mai sunt de incredere ?
        Chiar daca nu esti din galerie, ti-am raspuns fiindca sustii pozitia lor.

        0
        0
      4. Maestre, de-a lungul câtorva ani Meszar Ur doar a simulat negocierile. A plusat iar când cei cu care se afla în discuții au fost de acord, pur și simplu s-a ridicat de la așa zisa masa a negocierilor și a plecat.
        Nu pleacă câinele de la măcelărie, zice o vorbă . Că e valabilă și în cazul asta, fiecare e liber să creadă ce vrea și cât îl ajută capul.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button