Minifotbal, futsal

Turneu caritabil la Nădlac pentru micuța Elisa Maria





Licitația pentru tricoul lui Nicușor Stanciu făcută de Bogdan Bozian pe contul său de Facebook s-a încheiat și 2100 de lei vor ajunge în conturile deschise pentru cauza micuței Elisa Maria. Fetița de 9 ani a lui Bogdan Pește, fost fotbalist al echipelor din zona Nădlacului, a fost diagnosticată cu o maladie la cap și luptă pentru viața ei.

În prima zi a noului an s-au mobilizat și echipele de old-boys ale formațiilor din zonă, respectiv Victoria Nădlac, Progresul Pecica, Unirea Șeitin și Semlecana Semlac, care vor lua parte la un turneu caritabil vineri seara. ”Pe timpuri, rivale, acum trebuie să sărim în ajutorul Elisei Maria, să ne unim forțele. Toate echipele participante vom aduna o sumă de bani pe care o vom dona familiei Pește. Așteptăm și publicul spectator, care o poate ajuta la rândul său pe fetița lui Bogdan” – anunță organizatorii.

Întrecerea de mini-fotbal se va disputa vineri, 6 ianuarie, de la ora 18, la sala de sport din Nădlac, iar Tibi Pătean (Victoria Nădlac), Cristian Pilan (Semlecana Semlac), Ioan Bănățan (Progresul Pecica) și Iuliu Morar (Unirea Șeitin) au trimis deja convocările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button