Baschet

Americanca Madden se desparte de FCC UAV Arad după doar patru luni de zile: „Cei mai buni fani pe care i-am văzut în viața mea”Gruparea vicecampioană la baschet feminin nu a fost prea inspirată în alegerea pivoților pentru sezonul în curs. După sârboiaca Milena Marjanovic, FCC UAV Arad a încetat colaborarea și cu americanca Stephanie Madden, cea care a făcut prea puține meciuri bune pentru a fi împiedicată să dea curs unei oferte mai bănoase dintr-un alt campionat european.

Puternica baschetbalistă a avut și mici probleme de acomodare la Arad, cu toate că a fost adoptată rapid de caldul public al „galben-albastrelor”. De altfel, Madden a ținut să le transmită un mesaj de apreciere susținătorilor FCC-ului: „Au fost cei mai buni fani pe care i-am văzut în viața mea, în cei 10 ani de jocuri la nivel înalt. Au fost cele mai bune meciuri acasă din toată cariera mea. Le transmit să rămână în continuare alături de echipă”.

”FCC UAV Arad și Stephanie Madden au ajuns la o înțelegere amiabilă pentru încetarea colaborării. Îi mulțumim pentru evoluțiile în galben-albastru și îi urăm succes în continuare. Clubul nostru a căutat să facă schimbări pentru a doua parte a sezonului, să avem o rotație mai mare, iar americanca a primit o ofertă importantă din străinătate” – e comunicatul clubului arădean.

Cel mai probabil în zilele ce urmează, FCC UAV Arad va anunța transferul unei alte jucătoare americance specializate în jocul sub panou.2 comentarii

    1. In sezonul trecut ne-au invins cu 19 puncte la Arad.Totusi am ajuns pana in finala si am castigat 2 meciuri contra lor „fortand” meciul decisiv al finaleiAsa ca nu te grabi Denys sa tragi inca concluziile.Sezonul e lung si vom vedea la finalul lui Aprilie „cu cate clase va fi atunci Sepsi peste noi”

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button