UTA Arad

Keseru recunoaște că a muncit suplimentar anticipând schimbarea antrenorului la UTA: „Trebuia să fiu la turație maximă, un loc 8-10 ar fi ok”





În aeroport, la plecarea în cantonamentul din Antalya, utistul Claudiu Keseru a răspuns întrebărilor celor de la Digi Sport. Experimentatul atacant al arădenilor consideră că Laszlo Balint a adus o „schimbare a energiilor”, iar la final echipa s-ar putea clasa undeva pe locurile 8-10.

Practic, fostul internațional simțea că Ilie Poenaru va fi înlocuit pe banca UTA-ei și a tras de el să o ia de la zero cu noul antrenor.Am muncit suplimentar, pentru că ştiam că dacă va interveni o schimbare, nimeni nu va aştepta să intru în formă. În momentul în care se producea schimbarea, eu trebuia să fiu la turaţie maximă. Am reuşit, am înscris cinci goluri în două luni, am revenit cât de cât la statistica mea normală.  Sper să am acelaşi impact pe care l-am avut de când am început să joc. Probabil s-au schimbat energiile, asta am simţit în momentul în care a fost această schimbare. Din punct de vedere al conştientizării situaţiei, al profesionalismului, s-a văzut o schimbare la toate capitolele. Cu ce realizăm acum, cu o vreme mai bună care să ne asigure terenul în condiţii practicabile, cred că vom avea rezultate mai bune. Un loc 8-10 ar fi ok”, a spus Keseru redat de digisport.ro.

În cele șapte apariții avute sub comanda lui Laszlo Balint, Claudiu Keșeru a punctat de patru ori. Două goluri a izbutit cu Gloria Buzău și unul cu CS Mioveni, în Cupa României și o altă reușită în Liga 1 cu FC Voluntari. În mandatul lui Poenaru, experimentatul „vârf” încrisese doar o singură dată, în eșecul, 1-2, pe Arena Națională, cu FCSB.

6 comentarii

  1. Teoretic,Keseru are dreptate…Nu asteapta prea mult nimeni,exceptia fiind UTA si mai ales publicul aradean,patimas,uneori prea intelegator…Prestatiile sale s-au lasat mult asteptate si par sa mai fie asteptate mai ales asupra raportului „pret-calitate”,determinant la absolut oricine.
    Nu este nici un secret ca relatiile cu Poenaru erau deteriorate si automat presiunea nociva isi facu-se loc in vestiar,poate cu urme lasate inca.
    Nu ne ramane decat sa credem in continuare in Keseru,in rutina si experienta lui,(macar),pentru ca viteza si reactii nu prea mai au de unde sa revina la o anumita varsta.
    Cand esti tanar si dornic de afirmare,trebuie sa muncesti mult si in plus iar spre pensionare,la fel daca nu si mai mult..
    Mult succes spre locurile dorite!

    0
    0
  2. Ce bine va mai alegeți numele! Ever, adică veșnic pe lingă drum. Pe mulți, ne interesează echipa nu ce spun alții. Eventual cursul unor concluzii, fericit mai multe. Ai vot în rest, situl nu e a lui taică-tu. Specimene pierdute ever. Vorba aia de la dragoste de club, la ura de semeni. Mai se cred și oameni cu deschidere umanista insocitate. Frustrați și în mediul familial.

    0
    0
  3. KESERULE, este un semn foarte bun din partea ta ca, te antrenezi foarte bine de a reveni la forma ta buna si totodata constientizezi faptul ca, UTA. este intr-o situatie grea in clasament si trebuie neaparat scapat de zona mocirloasa a clasamentului. Va fi o lupta foarte grea dar voi trebuie sa aveti incredere in voi si ve-ti reusi prin multa munca in acest cantonament !!! FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button