Minifotbal, futsal

Veteranii din Semlac, Nădlac, Șeitin și Pecica au jucat fotbal pentru fetița lui Bogdan Pește!La inițiativa lui Cristian Pilan, echipele de Old Boys din vestul județului s-au mobilizat în a 6-a zi a noului an pentru micuța Elisa Maria. Fetița de 9 ani a lui Bogdan Pește, fost fotbalist și campion național la judo, se luptă cu boală gravă, iar turneul caritabil de mini-fotbal din această seară a venit la momentul oportun.

La sala de sport din Nădlac s-au duelat patru formații de „veterani”, care au adunat pe margine și aproximativ 50 de spectatori, care au donat – la rândul lor – pentru cauza Elisei. După 2-2 cu Unirea Șeitin, 1-1 cu Progresul Pecica și 1-0 cu Victoria Nădlac, Semlecana Semlac a câștigat turneul, acumulând 5 puncte. Dar, semlecanii lui Pilan au fost și campionii donațiilor cu aproximativ 7 mii de lei strânși, aproape jumătate din suma totală adunată de toate echipele participante și privitorii de pe margine. Bogdan Pește, care a evoluat și el pentru Victoria Nădlac, pune deoparte 15700 de lei pentru tratamentul fetiței sale, ținând să le mulțumească din suflet celor care au intrat pe parchet în această seară. Podiumul a fost completat de Nădlac și Șeitin, cu câte patru puncte, iar pe locul 4 a ieșit Pecica, cu doar două puncte strânse. Arbitrii turneului ce a început cu un minut de reculegere în memoria lui Doru Herteg, decedat astăzi, au fost Laurențiu Olariu și Marius Vâlceanu, supervizați de Leo Buda.

Turneul caritabil a fost onorat și de Petru Antal (portar al colegilor de la Progresul), primarul orașului Pecica și Letiția Stoian. Primărița comunei Semlac s-a bucurat pentru succesul Semlecanei, care a evoluat în componența: Răzvan Guzei, Marco Moldovan, Marinel Mărcuș, Ovidiu Șchiopu, Raul Moldovan, Adrian Moț, Valentin Aldea, Viorel Mărcuș, Marius Gabor, Adrian Condur, Geani Cazacu, Ciprian Văcăriuc, Răzvan părău, Răzvan Kothai, Petru Nichițut, asistați de pe margine de Cristian Pilan.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button